Realitu smluv neznám, ale řada klubů si to chválí díky tomu, že mají peníze dopředu před sezonou...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pak tedy má @JanKostalCZE se svým příspěvkem v podstatě pravduRealitu smluv neznám, ale řada klubů si to chválí díky tomu, že mají peníze dopředu před sezonou...
významná je i maržeBingo!
Lépe to snad už ani nejde charakterizovat
Už jen proto, že fixní a provozní náklady virtuála a klubu se hřištěm jsou diametrálně jinde.
jak chces spocitat marzi na necem co nema jasnou cenu??významná je i marže
Myslíš netto nebo brutto?významná je i marže
nevím, jestli jsem tě dobře pochopila, nicméně podle mě nemůžeš přeci nic prodat (ani virtuální členství) aniž bys věděl náklady režie... a marže se odvíjí od nich a od ceny, za kterou jsi schopen prodat... čím větší máš marži, tím jsi na tom lépe...jak chces spocitat marzi na necem co nema jasnou cenu??
Úplně bude stačit, když se všichni ve zdraví co nejdříve začneme potkávat na hřištiAť to celé dopadne jakkoli, přežijou-li Hořehledy, určitě se pokusíme členům vyjít nějakým způsobem vstříc tak, abychom alespoň symbolicky ukázali, že si uvědomujeme ztrátu, kterou utrpěli. Např. nějakými tréninky zdarma, nebo výraznou slevou na jídlo,...
mas pouze odhady, kolik prodas clenstvi, to nemuzes nikdy vedet, tim padem pocitas s odhadem a pokud prodas vic clenstvi na nakoupena mista, tak vic vydelavas, ale marzi podle me nespocitasnevím, jestli jsem tě dobře pochopila, nicméně podle mě nemůžeš přeci nic prodat (ani virtuální členství) aniž bys věděl náklady režie... a marže se odvíjí od nich a od ceny, za kterou jsi schopen prodat... čím větší máš marži, tím jsi na tom lépe...
Tak ona není jen jedna marže, to co popisuješ je tzv. netto margin. Pak je ještě brutto margin (ta je bez "odbytových" nákladů).Marži (hrubou za celý areál) na konci roku spočítat můžeš, když dáš na jednu stranu všechny náklady a na druhou všechny příjmy. Ale nejsem ekonom, jen si to myslím. Podle mě musí hřiště celkově vědět, jestli je v černých nebo červených číslech. Ale aby se věděla marže na jednom členství nebo jednom fee, to asi dost dobře nejde. Jestli tedy správně chápu dotaz na marži. Dokážu si představit i režim, kdy se na prodeji fee prodělává a spoléhá se na příjmy z restaurace v areálu apod.
Vidím, že máme stejné zdrojetak alespoň nějaká informace....
Jak dlouho může tento výjimečná stav trvat? Řada lidí se obává, že by v něm mohla vláda držet zemi co nejdéle, aby si mohla počínat diktátorsky.
My nejsme blázni, abychom si užívali, že tady panuje nějaký výjimečný stav. Má to spoustu rizik, pokud by to trvalo déle, i psychologických. A tak dále.
Prostě nikdo nechce držet zemi v nouzovém stavu. Na druhé straně pravda je, že odvolat ta opatření má smysl až v situaci, kdy se ukáže, že je epidemie na ústupu, respektive je šance ji vymýtit. Nemá smysl to odvolat tehdy, kdy nám bude přibývat případů a poroste promořenost populace. To bychom akorát spadli na italskou skluzavku.
Jak dlouho tedy? Šéf krizového štábu a epidemiolog Prymula v úterý mluvil o několika týdnech…
Myslím, že pan Prymula má vzácný dar říci lidem věci otevřeně, takže to tak asi bude.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/...-respiratory-rousky.A200317_214427_domaci_blj
a velmi pozitivní zpráva
před třetí ráno už v Praze přistál letoun s rychlotesty
no přidám ještě tohle pro ty, kteří třeba odkládají nákup dražšího golfového vybaveníVidím, že máme stejné zdroje