- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Jak by měla vypadat golfová snídaně?? Myšlena na golfovém hřišti, jaká je přijatelná cena?? Jaký poměr kvality a množství?? Hraje káva velký poměr v hodnocení??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
na malevilu jsme cca pred 4-5 lety platili 150 za ,,hotelovou''snidani, formou bufety jako hosti hoteluNa Malevilu mi bylo nabídnuto, když jsem požadovala něco malého k snědku před obědem (dělala jsem doprovod synovi na dětskou tour a v půl jedenácté jsem měla hlad jak vlk) - míchaná vejce (byly si 2-3) s cibulí, šunkou a slaninou, k tomu houska s máslem, malé místní nefiltrované pivko a platila jsem s údivem 69,- Kč. A vajíčka byla naprosto luxusní. Místo pivka káva a je to naprosto báječná snídaně za super cenu.
Něco malého jo? Tohle sežrat před hrou, nemusím na hřiště ani choditNa Malevilu mi bylo nabídnuto, když jsem požadovala něco malého k snědku před obědem (dělala jsem doprovod synovi na dětskou tour a v půl jedenácté jsem měla hlad jak vlk) - míchaná vejce (byly si 2-3) s cibulí, šunkou a slaninou, k tomu houska s máslem, malé místní nefiltrované pivko a platila jsem s údivem 69,- Kč. A vajíčka byla naprosto luxusní. Místo pivka káva a je to naprosto báječná snídaně za super cenu.
Tak jednak já jsem nehrála, takže OK a snídala jsem někdy v sedm, takže jsem fakt už měla hlad a v čase oběda opět šmajdala po hřišti se synovým flajtem jako divák. 2 vajíčka a jedna houska mi nepřijde moc, i kdybych pak měla hrát. Co je pak u tebe malá snídaně?Něco malého jo? Tohle sežrat před hrou, nemusím na hřiště ani chodit
Zkusila jsem Jagermeister a já se pak blbě trefuju do míče...Pivo a Jameson
Kafe a cigároTak jednak já jsem nehrála, takže OK a snídala jsem někdy v sedm, takže jsem fakt už měla hlad a v čase oběda opět šmajdala po hřišti se synovým flajtem jako divák. 2 vajíčka a jedna houska mi nepřijde moc, i kdybych pak měla hrát. Co je pak u tebe malá snídaně?
To je blbá kombinace, klepotice rukou na prvním teeKafe a cigáro
Doufám, že se neurazíš...první co mě při tvé odpovědi napadlo: "fuj"Kafe a cigáro
Já jsem v pohodě.Doufám, že se neurazíš...první co mě při tvé odpovědi napadlo: "fuj"
To jsem doufalaJá jsem v pohodě.
Když jsem posledně skončil na JIP, mohl za to neschopnej doktor, kterej zmrvil rutinní operaci, tak asi tak...No, mě napadlo:... a po turnaji fofrem na JIP s prasklým žaludečním vředem
To je na dlouhý povídání, který do fóra nepatří.Tak hlavně, že to schopnej doktor zase napravil.
Nepatří tohle do vlákna výmluv? Se mi to kybicuje, když skoro nepiju coZkusila jsem Jagermeister a já se pak blbě trefuju do míče...