- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
prosim za dnesni turnaj v Tatrach cernou hru v casovem limitu, sli jsme ve ctyrech 4:25, dalsimu floghtu jsme utekli o vice nez hodinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud to bylo v turnaji, tak černá za "obhájit na turnaji svůj HCP"Povedlo se mi zlepšit hcp z 37 na 35,5. Je za to nějaký bodík?
Chris DoakA komu budes @JanKostalCZE “kedit”?
prosim za dnesni turnaj v Tatrach cernou hru v casovem limitu, sli jsme ve ctyrech 4:25, dalsimu floghtu jsme utekli o vice nez hodinu
Prosím černou za turnaj jedním míčkem, dnes Luby s @R.U. Terwilliger
Povedlo se mi zlepšit hcp z 37 na 35,5. Je za to nějaký bodík?
Vcera na cernem moste trefeno 15 z 18 greenu, prosim o odznak.
Panove @doktordee a @mkopcak meli ste pravdu, dal jsem to nakonec z damskych (zlutych) odpalist.
@mkopcak vim ze v Horechledech zluty uz jsou oznacene jako panske :-D ... na panske odpaliste uz nebylo misto ? :-D
@doktordee ano byli to stejne odpaliste jako na krajske soutezi kdyz si sel 92 ;-)
Prosim 19 za dnesni Pysely
Tuček, Šlajs- stejné chyby, stejné známky..Prosím černou za turnaj jedním míčkem, dnes Luby s @R.U. Terwilliger
Velká gratulace, 16.úkol - červená! (Vítám tě v klubu vyvolených - (koukal jsem na turnaje, nedohledal jsem tě, pokud má být černá, dej vědět).