Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky, v Dejvicích je FSG jo?Tresnovka nebo golf dejvice
BTW. Zvlastni je, ze me prave FSG pripada uplne nejhorsi a mnohem lepsi je co maji ve stepu nebo bylo v golf arene.
Mas nejaky nazor proc to tak je?
ted nevim, jestli to myslis vazne nebo je to ironieAbout golf je téměř dokonalý (simulátor). Máš recht!
Teď to myslím vyjímečně vážně, about golf měří radarem, lépe vyhodnotí funkci hole a rotaci míče.ted nevim, jestli to myslis vazne nebo je to ironie
Odpověď je jednoduchá - všichniSimulátory pouze stimulují iluzi jak vám to jde a jak jste se prodloužili a nevím co ještě, neví někdo kolik nebo kdo z PGA trénuje pravidelně na simulátorech??
FSG má kombinaci infračervené rámy a ION kamera. Akorát ty pravěké verze v Čechii a tak mají jen ty infrarámy a tím pádem jsou méně přesné a neměří hromadu statistiky, co umí ION kamera.Teď to myslím vyjímečně vážně, about golf měří radarem, lépe vyhodnotí funkci hole a rotaci míče.
To je fakt!FSG má kombinaci infračervené rámy a ION kamera. Akorát ty pravěké verze v Čechii a tak mají jen ty infrarámy a tím pádem jsou méně přesné a neměří hromadu statistiky, co umí ION kamera.
Vysvětlení je jednoduché - to, že jste hráli ze stejného místa a trefili plátno ve stejném místě ještě neznamená, že jste hráli stejné údery. To značí jen to, že jste měli stejnou směrovou odchylku úderu a stejný startovací úhel. Pro posouzení je třeba ještě vědět, zda míčky dopadly stejně daleko (ne kde skončily).A teď k otázce,kterou jsem chtěl zde na foru položit.Je možné,že počítač vyhodnocuje hráče dle jeho povedených ran a dobře volené
hráčské strategie a následně mu další ran nadržuje nebo naopak ho zařízne.Popíšu konkrétní případ z dnešní treningové hry na Čechi.
Hráli jsme s @NaBednu hřiště Bay Hill a pětipar kolem jezera oba jsme čipovali z ferveje 25m k vlajce.Zahráli jsem stylově stejně provedené rány SW,které trefily podobné místo uprostřed plátna,a zatím co moje rána skončila 1M od jamky,tak @NaBednu se na skoro rovném grýnu míček zastavil 12m od jamky.Jediné co mě v tu chvíli napadlo,bylo,že můj čip byl jako třetí ranou po Drivu a slušnou ranou5i.A spoluhráčka,a doufám,že se na mě nebude zlobit,čipovala na grýn 8 ranou po pár nepovedených pokusech z rafů kolem ferveje.A dalším postřehem jsou různé vychytávky,při hře,jako je nastavování směru výhledu.Je možné ovlivnění rány tím,
že si nastavíte špatný course managment a počítač Vám ač povedenou ránu vyhodnotí jako nepříliš zdařilou?
Děkuji @Mirek_62 za dovysvětlení,věděl jsem že tyto vědomosti prostě máš,a tak jako u jiných příspěvků jdeš do úplných detailů,Vysvětlení je jednoduché - to, že jste hráli ze stejného místa a trefili plátno ve stejném místě ještě neznamená, že jste hráli stejné údery. To značí jen to, že jste měli stejnou směrovou odchylku úderu a stejný startovací úhel. Pro posouzení je třeba ještě vědět, zda míčky dopadly stejně daleko (ne kde skončily).
To, že @NaBednu skončila dále od jamky svědčí o tom, že a) udělila míčku vyšší rychlost (dopadla dále než tvůj b) udělila míčku menší backspin a míček tedy roloval dále než tvůj c) kombinace a+b
SW nezajímá jaký hráč hraje a jaké před tím zahrál údery. Určitě „nenadržuje” nebo naopak „netrestá” za předchozí hru. Stejně tak na to nemá vliv dobrý nebo špatný course management. Nastavení směru nahrazuje zamíření na hřišti. Kam míček skutečně poletí závisí na „kvalitě” úderu - stejně jako na hřišti.
Výpočet letu a trajektorie míčku je počítán na základě rychlosti míčku, startovacího úhlu, úhlu odchylky od přímého směru, zpětných otáček míčku a úhlu osy rotace míčku. Některý SW ještě počítá s tzv. „rozpadem zpětných otáček” a vlivem větru či nadmořskou výškou.
Pokud by sis chtěl vyzkoušet, jak se bude let míčku měnit v závislosti na různých veličinách, tak se koukni sem a nech si to spočítat
Je zajímavé vidět, jak např. ovlivní délku rány startovací úhel.
FlightScope Trajectory Optimizer
FlightScope's Trajectory Optimizer is a golf ball flight trajectory program. The program will plot the flight of the ball in real time after the user's input of the initial launch conditions of the golf ball. Based on scientific algorithms, FlightScope's Trajectory Optimizer...flightscope.com