Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Článek Golfový režim: Perfektní hra

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
Právě jsem publikoval článek: Golfový režim: Perfektní hra

Golfový režim: Perfektní hra

Článek  Golfový režim: Perfektní hra

Jmenuju se Michal. Na jménu už v dnešní době ale nezáleží. Stejně si mě systém a všechny sítě pamatují jen jako kód, datový otisk, položku v seznamu. Osobní identita a jméno jsou přežitek. Stejně jako skutečný golf. Je rok 2042. Den po dni sedím s virtuálními brýlemi v akademické korporaci a...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

To je supr článek :up::up:.......už jsem se dlouho nad něčím tak nezamyslel. Kdyby to bylo napsáno tak cca před deseti lety, tak si člověk řekne....jo, jo, hezká úsměvná sci-fi:).......Ale když člověk vidí, jak různí "dobroserové" se nám snaží už mějaký čas ten život opravdu optimalizovat, protože přece jen oni vědí, co je pro nás nejlepší.......no prostě ta představa z článku už není úplně absurdní a mrazí z toho.......

Hezký, jen jednu technickou.
„Vítr tu zpravidla foukal zleva, věděl jsem, že musím vždy hrát fade, ten úder co mi nikdy dobře nešel.“
Pokud vím, tak Michal je pravák, takže není překvapením, že končí v rafu. Evidentně to chtělo hrát draw. 😉

Podobné

• AMS: Article AMS: Article
Reakce
5
Zobrazení
475
  • AMS: Article AMS: Article
Reakce
0
Zobrazení
202
Reakce
7
Zobrazení
375
Reakce
12
Zobrazení
396
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom