Ale abych nebyl tak kritický, tak za těch cca 8 let co trénuju, tak jsem ještě na člověka, který by nebyl s to se naučit švihat, nenarazil.
Tohle podepíšu, taky jsem ještě nikoho takového nepotkal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale abych nebyl tak kritický, tak za těch cca 8 let co trénuju, tak jsem ještě na člověka, který by nebyl s to se naučit švihat, nenarazil.
Někdy to trochu dře, ale je to tak. Hrát se zatím naučil každý...Tohle podepíšu, taky jsem ještě nikoho takového nepotkal.
Podle počasí....Pro info, od kdy začínáš trénovat venku?
A že ses nepřiznal ke komu chodíš?
Pořídil jsem si Mevo...Chodíte někdo trénovat k někomu kdo využívá k lekcím launch monitor? Já se s tím ještě nesetkal, kdejaký anglický youtuber to má a tady nic
Ne ne. Monitor odpalu. Rychlost hlavy hole, rychlost míče, smash faktor, launch angle, výška, vzdálenost, spinMevo to myslis tu kameru?
Trackman dává víc čísel... Jinak dle recenzí odchylka tak 1%..je to realne porovnatelne s Trackmanem?
Dava to alespon priblizne stejne vysledky?
A opravdu tohle pro trénink potřebuješ? Můj názor je, že tohle má smysl, když jsem schopen odpálit 9 z 10-ti ran stejných. A to já určitě nejsem schopen. Když mám dobrý den, tak možná 5 z 10.Ne ne. Monitor odpalu. Rychlost hlavy hole, rychlost míče, smash faktor, launch angle, výška, vzdálenost, spin
Pro některý klienty je důležitý vidět na číslech změny... Mám takový, kde třeba potřebujeme prodloužit a je dobrý vidět kvantifikovanou změnu. Samozřejmě těch 9z10 máš pravdu.cA opravdu tohle pro trénink potřebuješ? Můj názor je, že tohle má smysl, když jsem schopen odpálit 9 z 10-ti ran stejných. A to já určitě nejsem schopen. Když mám dobrý den, tak možná 5 z 10.