Já od loňské zimy https://www.golfpride.com/grips/cp2-wrap/ a vše OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jako že hrubší než „origo” MCC?
Na ty mám zálusk, mají je na prodejně, takže zkusím.Já od loňské zimy https://www.golfpride.com/grips/cp2-wrap/ a vše OK
Já je vybral kvůli tenisovýmu lokti, abych omezil vibrace ....Na ty mám zálusk, mají je na prodejně, takže zkusím.
omlouvam se predem, ze se asi ptam na to, na co jsi uz v podstate odpovidal, ale at mam 100% jistotu .. ty jsi predtim fakt pouzival konkretne gripy MCC, nebo nejake jine (treba Velvety)? Protoze MCC jsou proste drsnejsi samy o sobe ... i originaly pochopitelne.Jo jo, strašně mi "brousí" kůži, je to nepříjemné. Zítra to dám do Berouna na výměnu. Live is a lesson![]()
Používám normální technický benzín... poradite cim nahradit "Solvent"?
Citace of Microsoft Copilot:... "lakovy benzin", ale nikdy jsem o necem podobnym neslysel ..
Vždy lepím, ale já dávám jednu pásku.@Mirek_62 - bezva. To uz vim co je a dokonce kde to v tom Bauhausu i najduDiky
mmch .. optam se s dovolenim jeste na jeden detail. Prochazel jsem ruzna videa na YTb a videl chlapika, ktery vubec nepouzival tu spec. oboustranou lepici pasku. Pouzival normalne "masking tape"- jednostranou s tim, ze kdyz pod grip dava treba 2 nebo 3 vrstvy, tak ji nepotrebuje .. ze to drzi samo o sobe. Je mi jasny, ze tohle bude hodne o vzajemne velikosti saft/grip, ale jestli jsi to nekdy nezkousel .. nebo zda vzdy "lepis"?
S tím tech. benzínem je třeba pracovat rychleji než s „origo solventem".@Mirek_62 - bezva. To uz vim co je a dokonce kde to v tom Bauhausu i najduDiky
mmch .. optam se s dovolenim jeste na jeden detail. Prochazel jsem ruzna videa na YTb a videl chlapika, ktery vubec nepouzival tu spec. oboustranou lepici pasku. Pouzival normalne "masking tape"- jednostranou s tim, ze kdyz pod grip dava treba 2 nebo 3 vrstvy, tak ji nepotrebuje .. ze to drzi samo o sobe. Je mi jasny, ze tohle bude hodne o vzajemne velikosti saft/grip, ale jestli jsi to nekdy nezkousel .. nebo zda vzdy "lepis"?
Tak ja ten benzin taky zkusim. Vadi mi jak je vsechno opatlany od solventu. Jen teda kluzkost solventu je zadouci, davam dve pasky a midsize grip a na zacatku se mu tam moc nechce kdyz neni poradne namazanejS tím tech. benzínem je třeba pracovat rychleji než s „origo solventem".
On se totiž rychleji odpařuje a tak ta „aktivace pásky" trvá kratší dobu.
Ona ta „aktivace" je vlastně stav, kdy se ta páska stane kluzkou (vlastně naopak lepidlo deaktivuje) a jde tak grip lehčeji nasunout a také se s ním dá po určitou dobu hýbat, aby se srovnal do správné pozice. Jakmile se solvent odpaří, tak lepidlo na pásce zase lepí a s gripem už nehneš.
omlouvam se predem, ze se asi ptam na to, na co jsi uz v podstate odpovidal, ale at mam 100% jistotu .. ty jsi predtim fakt pouzival konkretne gripy MCC, nebo nejake jine (treba Velvety)? Protoze MCC jsou proste drsnejsi samy o sobe ... i originaly pochopitelne.
Docela jsi me totiz navnadil tou koupi z "Alika" a chtel jsem to zkusit. Tudiz me zajima, zda je to fakt jen nekvalitni cinska kopie (nekvalitni = jine vlastnosti nez original). Protoze prave tyhle gripy mi prijdou jako "klasika"- GolfPride si to necha delat v Cine, kde se to od PO-PA vyrabi pro nej/zakaznika a v SO a NE si to Cinan na stejne lince dela pro sebe a sup s tim na Alika.