Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dotaz byl na gripy, ne na pravidlům nevyhovující omotávky.Ano mám stejné GT na všech gripech holí bez rozdílu.
Na železech mám Golf Pride MCC 4+ Align. Na wedžích, driveru, fw a hybridu Golf Pride MCC 4+ (bez „Align” technologie). Důvod je ten, že wedge je třeba občas otevřít a pak by „Align stripe” nebyl ve správné poloze. Stejně tak u driveru, fw a hybridu (které jsou nastavitelné) by při změně nastavení také „Align stripe” nebyl v korektní poloze.Chtěl jsem se zeptat, máte na wedge stejné gripy, jako na železech? Případně u dřev atd? Nejde mi ani tak o značku, spíše jestli a jak vybíráte gripy pro konkrétní druhy holí rozdílné. A příp. proč a jak.
To je otázka na krále omotávek Bohouševcera jsem videl u jednoho vyrobce gripu pasku na grip, tak tise predpokladam ze neporusuji pravidla timto
Zobrazit přílohu 24716
Ten má „domácí vězení”To je otázka na krále omotávek Bohouše
a ta hlava je mysleno hlava hole nebo hlava hraceDobrý den, opravuji hole více než 15 let a měním gripy velmi často. Zákazníci mívají na holích gripy lesklé jako zrcadlo a diví se, že s takovým gripem
nelze hrát. Takto opotřebený grip je nutí k silnému úchopu ,což je velmi špatně. Taky zastávám názor, že gripy by se měly měnit max po 3 letech ale
lepší je za dva roky. Grip se nejen opotřebovává-ohlazuje, ale materiál oxiduje a mění svoje vlastnosti. Já říkám, po výměně gripů , hrajete s "novými"
holemi. Ještě jedna věc , výkon hole železa je 70% správný shaft/délka,flex,hmotnost a klickpoint/ 20% dělá hlava a 10 % grip s špatnými gripy o těch
10 % přícházíte
Nechal jsem si přegripovat v Golf House gripy MC4+ Align a vše OK. Gripy nasazeny zcela přesněa mate nekdo zkusenosti a doporuceni kde nechat pregripovat? (Pha a okoli)
pripadne tipy a zkusenosti s gripy? (MC4? MC4 Align? nebo klasik Tour Velvet?)
cena prace a gripu? na jejich webu se neda nic najit :-/Nechal jsem si přegripovat v Golf House gripy MC4+ Align a vše OK. Gripy nasazeny zcela přesně![]()
Před časem jsem si nechal přegripovat v GOLFGEARU, práce OK, mne vyhovovaly GP Pride CP2 Wrap (rád hraji bez rukavice).a mate nekdo zkusenosti a doporuceni kde nechat pregripovat? (Pha a okoli)
pripadne tipy a zkusenosti s gripy? (MC4? MC4 Align? nebo klasik Tour Velvet?)
Já to měl v akci za 450,- vč. montáže. Zavolej si tam, cenu ti řeknou po telefonu.cena prace a gripu? na jejich webu se neda nic najit :-/
Tak tos dostal super cenu, doufám, že jsi toho využil a opatřil všech 13 holí novým měkkým , za akční cenu 450Kč/ ks , a doufám, že měníš jako já dva krát ročně.Já to měl v akci za 450,- vč. montáže. Zavolej si tam, cenu ti řeknou po telefonu.
Měním 1xročně.Tak tos dostal super cenu, doufám, že jsi toho využil a opatřil všech 13 holí novým měkkým , za akční cenu 450Kč/ ks , a doufám, že měníš jako já dva krát ročně.