Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kepka B grip SC, TIGER W grip ping , Rory M grip TM, Phill M grip Odyssey, ten parník je ...jelikož patuji bez rukavic, rukavice nepoužívám, mám svůj gripSC neměněn.Super Stroke je všude braný jako král mezi patr gripy, ale v tuhle chvíli byl až druhý .... o parník
Nechával jsem přegripovat v Golf House Chodov, když měli akci 250,- za přegripování vč. práceKdyž je řeč o gripech. Nějak doporučení gripů na železa + kde nechat přegripovat ?
Letos uz jsem si užil celkem dost deště při hřeMůžu se zeptat kde hraješ že u vás prší?
Od února do dubna nebyla hra, kdy bych v Beřovicích nezmok...Můžu se zeptat kde hraješ že u vás prší?
Ne, vše čisté, bez korozeDotaz na měniče gripů. Také jste po sundání starého gripu našli konec shaftu pod pásku lehce Zkorodovaný ?
máš evidentně příhodný nick mě to letos čeká prvně a pravděpodobně skončím někde v proshopu.....Jen krátká informace pro další případné kutily jako jsem já:
- Na Muzikeru jsem koupil 10 kusů midsize Golf Pride gripů za 140/ks včetně dopravy
- Označil jsem si na shaftu pozici gripu
- Původní Gripy jsem sundal kompresorem
- Původní páska od výrobce byla v dobrém stavu tak jsem ji přelepil klasickou maskovací páskou pro malíře
- Lehce jsem navlhčil okraj Gripu gelem na ruce a na sucho jsem ho tam s pomocí kompresoru nasadil
Už jsem byl 3x na hřišti a nepozoruji žádné problémy ani pohyb gripů.
Poznámka: Při sundavání kompresorem doporučuji citlivě regulovat tlak a pokud se v nějakém místě dělá boule tak grip něčím omotat,nebo použít vhodnou trubku.
Opět opakuji - už naposledy, třeba to už pochopíš - rozdíl nejmenšího a největšího průměru nesmí být větší než 1mm, což omotávka na tvých fotkách evidentně nesplňuje. Pro svoji hobby hru si tam dej co chceš, ale neoblbuj s tím lidi, co chodí na turnaje. Je to na DQ.
Zprávy o stavu GT, hraji denně , mnohdy si hole půjčují spoluhráči na test, jaké je to hrát bez a jejich reakce jsou máš nové gripy a když vidí, že nepoužívám rukavice( ano někteří hrají taky bez a někteří se dvěma rukavicemi) jak se s tím hraje a zkouší a nejvíce slyším , že je jiný kontakt a větší cit při úderu a nejvíce při hře driverem.
Foto opotřebení: nafotil jsem GT holí, které používám nejvíce zleva:
SW, 8i,D, FW5, ano všechnyGT jsou ještě plně hratelné jen v místě palce u D je vidět místo / otisk. Ty světlejší jsou povrchová úprava alcantra ty žluté hladké, oboje jsou na omak příjemné, jen se mi jeví, že alcantra bude mít kratší životnost. To může být dané intenzitou hraníD a i tím, že je to nejvíce hraná hůl v bagu, mimo patru. Nic není zničené strkáním a vytahováním z bagu a to mám malý bag , sice 14 komor , ale ty nejsou oddělené po celé délce.