Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já se hlásím, budu tu bydlet asi déle
Vitej!Já se hlásím, budu tu bydlet asi déle
Už tu bydlet nebudu, dnes dobrý..
Opoustim kout, dneska to ostuda nebyla...
Tak zas nekdy
Az tak? Co se stalo? :-OTak jo, za dnešní výkon se sem stěhuju a dávám si 2 trestný rány holí do kotníku - třeba putterem, ten je těžkej... A dost přemejšlím o té možnosti dát se na aukro za symbolický poplatek .
To co jsem dneska předváděl, vypadalo jak od cvičený opice, co drží hůl podruhé v životě . Turnaj jsem s obavou o své duševní zdraví opustil již po 9té jamce...
Měli jsme včera na volejbale posilovací trénink a moje tělo NEMÁ RÁDO jakýkoli druh posilování . To za a).Az tak? Co se stalo? :-O
Tak jo, za dnešní výkon se sem stěhuju a dávám si 2 trestný rány holí do kotníku - třeba putterem, ten je těžkej... A dost přemejšlím o té možnosti dát se na aukro za symbolický poplatek .
To co jsem dneska předváděl, vypadalo jak od cvičený opice, co drží hůl podruhé v životě . Turnaj jsem s obavou o své duševní zdraví opustil již po 9té jamce...
No pekne!Měli jsme včera na volejbale posilovací trénink a moje tělo NEMÁ RÁDO jakýkoli druh posilování . To za a).
Za b), jak jsem díky bohu zjistil hned po té skreči na pitchingu - při postavení za míč jsem nevědomky rovnou otevíral ramena, a to ať se pak člověk snaží s rukama a směrem švihu sebevíc, tak to pořád šlajzuje, v lepším případě fejduje. Takže shrnu-li rány po sobě a vynechám chippy/putty (kapitola sama pro sebe)... Fade, šlaz, větev... Fade, topnutej šlaz... Šlajz do autu, šlajz, šlajz... Fade... Topnutej šlajz, fade... Kvůli protiopatření 30m z teečka hoook, fat, fat, fat, vztekle nazdařbůh... Šlajz do bio, fade... Šlajz do autu... Hook do autu, zahazuju hůl a odcházím z turnaje
Zkusim zalovit v pameti - skorku jsem rozcupoval a vyhodil . +2, 0, +3, +1, +1, škrt (turnaj byl na rány ), +2, +4, škrt, to dohromady dává cca 9 stblůNo pekne!
A uplne pitoma otazka... za kolik si tedy zahral? Tipuji ze i tak lepe nez ja, kdyz jsem vylezl.
Bych si ho musel připíchnout na čelo...Asi udělám unikátní odznáček hanby. Hlasováním by se přiřadil hráči. Na týden. Třeba.