Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud se ti to podaří, pak bych poslala svůj stavkujici driver k tvýmu na návštěvu. Třeba by mu ten tvůj vysvětlil, že se má chovat slušně. Ten můj pacholek je na hanbě od začátku sezónyposledních pár kol jsem měl v hanba koutě driver. Nějak neposlouchal. Sice jsem jej sebou vozil, ale za posledních 10 kol si dal tak 10 ran (většinu cvičné kolo v Bukách). V sobotu jsem jej vytáhl na provizi na Karlštejně a musím říct, že asi ještě dostane šanci, kluk jeden Big Bertí dokonce mu tu šanci dám u trenéra, aby neřekl, že jej diskriminuji svou špatnou rotací těla a prací rukou FIR zdar, ...nazdar
Hele a vejdou se k nim ještě moje? V pátek na Zbraslavi za 18. jamek 3 slušný rány, dneska za devítku v Castelfalfi taky 3 slušný rány. To už nemůže být jen o mně.Oživim vlakno, protoze po dnesku tam patri u mě vše. Uz aby napadl snih a mel od toho do jara klid.
A zitra hura na Konopiste. Snad noc v koute na ne bude platit
K g noTak včera na Slapech fungovalo všechno, teda střídavě, ale dneska na Hluboké nic. Tudíž nevím, jestli na hanbu patří celej bak se vším co v něm tahám nebo já. Ještě to musím promyslet. Asi za B spravně
Kam ten svet speje, kdyz uz se clovek nemuze spolehnout ani na nemecky puntickarstvi...tak JUCAD.de docela zklamal
skórkarta přišla v jiné barvě
vozík nemá objednanou personalizaci
nepřišla taška, která měla - ale to bude asi protivné nedorozumění
napsala jsem mail, uvidíme....
no nejspíš rovnou přes jucad.de, jak píše výše...A pres koho jsi to kupovala? Mozna Problem je tam...
Asi tam už pracují inženýři a doktoři, dokonce i v UK SYN SI OBJEDNAL VOZÍK CG 3.5+ a obal na kolečka, kde nebylo uvedeno na jaký typ, mysleli jsme si , že uni tj na gumu, omyl byly na CG3 takže malé = smolíček. Od té doby v Pze GolfArts a tady GolfProVšechny= zuziky tam už není Škoda.Kam ten svet speje, kdyz uz se clovek nemuze spolehnout ani na nemecky puntickarstvi...
přímo v JucaduA pres koho jsi to kupovala? Mozna Problem je tam...
No, on by Ti tu personalizaci měl umožnit i jiný e-shop, když jim řekneš co chceš, aspoň u mě s tim neměli problém...přímo v Jucadu
už se ozvali
ad personalizace - do konfigurátoru jsem zadala jasně, že ji chci a co tam chci
protože ji nedali výslovně do objednávky, kterou zpracovali, tak jsem se znovu zeptala, jestli je tam personalizace, a že prý ano
a teď mi tvrdí, že personalizace byl výběr barvy koleček a rámu
ke skorkartě napsali, že ji posílají
to samé s taškou, v mojí objednávce byla ultralehká (vedle té na kolečkách zahrnuté do ceny) tak jsem se výslovně zeptala, jestli je extra taška v ceně a oni napsali, že si mysleli, že chci výměnu tašky
tak že ji snad teď pošlou
jediné, proč jsem to kupovala u nich yla ta personalizace, tak že to fakt sorry a že pošlou ručník a dva balonky či co
hele, uvidím, co dorazí ale zírám na německou pinktlich povahu
personalizace je u nich gravírování (vyrytí nápisu na vozík) - to mi prostě někdo udělá i tadyNo, on by Ti tu personalizaci měl umožnit i jiný e-shop, když jim řekneš co chceš, aspoň u mě s tim neměli problém...