Mysli ze by bylo jednoduche tam psat, dal jsem do vody? nebo nehratelny mic?Takže i když tam na konci přidám score, nevím, že to byla trestná a za co? Divný..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mysli ze by bylo jednoduche tam psat, dal jsem do vody? nebo nehratelny mic?Takže i když tam na konci přidám score, nevím, že to byla trestná a za co? Divný..
A ja uz jsem se lekl, ze jsem tam napsal neco spatne
Náčelník požaduje, abyste si už nedělali srandu a brali příspěvky vážně
Náčelník požaduje, abyste si už nedělali srandu a brali příspěvky vážně
Nešplhej, Marečku! Tady je to fuk (plus minus), sranda musí být, ale odhlašování a přihlašování pak dělá bordel v organizaci. Pokud se usekne ruka @jan s garminama a nepoškrábe se sklíčko, tak to je v pohodě.
-
U Garminu S60 právě očekávám tu výhodu a ten komfort v tom, že ty hřiště jsou IN. To byl hlavní důvod, proč jsem dal vivoactive pryč, brutálně mě to štvalo.
Btw tobě už přišly?
Ne, možná zítra, když dorazí, vezmu je s sebou, nechal jsem si je poslat na poštu, ale dneska na poště už tam ve 22:00 nebudou - dost mě ta jejich neochota být tam po zavíračcce štve, co ale nadělám, tak zítra dopo. Děs, ta nepružnost pošty.
Vim, ze je to jen levacka... ale ja tu ruku denne pouzivam.Přesně!!! Já třeba jsem bez sebe nadšením, když mám do 21 a ještě v 21:30 mi tam u půllitru Kozla spí štamgast. Vždycky ho něžně pohladím hadrem na nádobí, naleju mu zbytek piva do dlaní na cestu a podrážkou ho doprovodím ke vchodu...Proto ta vysoká hodnocení personálu! Kdyby se tím pošta řídila, především o Vánocích, bylo by mezi lidmi mnohem více radosti.
Můžete pak s @jan losovat, kdo bude mít to štěstí, že mi je zapůjčí!
Tady už by to asi taky chtělo trochu moderovat[emoji3]Na videa cirkevnich golfistek?
Vice ja 36j nedaj urcite. Kazdopadne ja mel s 2x18 problem u vivoactive. Davaly cca 33jPrakticka zkusenost.
S60 jsou krasny, vymazleny, grafika a vse paradni, luxus.
Prosel jsem tomtomacky hodinky, s3 garmin, s20 a ted S60.
Jedina traga ( pro me ) je v baterii, vydrzi 2 x 18 jamek
Tj. 2x4 hodky, pomerne kratky pasek hodinek a mohutnost celeho tela.
U s20 jsem dal i 4 x 18ku.
Zkusim podle navodu vypnout modrej zub, stahnout podsviceni na 20% a dalsi "nepotrebne zrouty energie" a uvidime.
Hezkou hru