Mysli ze by bylo jednoduche tam psat, dal jsem do vody? nebo nehratelny mic?Takže i když tam na konci přidám score, nevím, že to byla trestná a za co? Divný..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mysli ze by bylo jednoduche tam psat, dal jsem do vody? nebo nehratelny mic?Takže i když tam na konci přidám score, nevím, že to byla trestná a za co? Divný..
A ja uz jsem se lekl, ze jsem tam napsal neco spatne
Náčelník požaduje, abyste si už nedělali srandu a brali příspěvky vážně![]()
Náčelník požaduje, abyste si už nedělali srandu a brali příspěvky vážně![]()
Nešplhej, Marečku!Tady je to fuk (plus minus), sranda musí být, ale odhlašování a přihlašování pak dělá bordel v organizaci. Pokud se usekne ruka @jan s garminama a nepoškrábe se sklíčko, tak to je v pohodě.
-
U Garminu S60 právě očekávám tu výhodu a ten komfort v tom, že ty hřiště jsou IN. To byl hlavní důvod, proč jsem dal vivoactive pryč, brutálně mě to štvalo.
Btw tobě už přišly?
Ne, možná zítra, když dorazí, vezmu je s sebou, nechal jsem si je poslat na poštu, ale dneska na poště už tam ve 22:00 nebudou - dost mě ta jejich neochota být tam po zavíračcce štve, co ale nadělám, tak zítra dopo. Děs, ta nepružnost pošty.![]()
Vim, ze je to jen levacka... ale ja tu ruku denne pouzivam.Přesně!!! Já třeba jsem bez sebe nadšením, když mám do 21 a ještě v 21:30 mi tam u půllitru Kozla spí štamgast. Vždycky ho něžně pohladím hadrem na nádobí, naleju mu zbytek piva do dlaní na cestu a podrážkou ho doprovodím ke vchodu...Proto ta vysoká hodnocení personálu! Kdyby se tím pošta řídila, především o Vánocích, bylo by mezi lidmi mnohem více radosti.
Můžete pak s @jan losovat, kdo bude mít to štěstí, že mi je zapůjčí!
Tady už by to asi taky chtělo trochu moderovat[emoji3]Na videa cirkevnich golfistek?
Vice ja 36j nedaj urcite. Kazdopadne ja mel s 2x18 problem u vivoactive. Davaly cca 33jPrakticka zkusenost.
S60 jsou krasny, vymazleny, grafika a vse paradni, luxus.
Prosel jsem tomtomacky hodinky, s3 garmin, s20 a ted S60.
Jedina traga ( pro me ) je v baterii, vydrzi 2 x 18 jamek
Tj. 2x4 hodky, pomerne kratky pasek hodinek a mohutnost celeho tela.
U s20 jsem dal i 4 x 18ku.
Zkusim podle navodu vypnout modrej zub, stahnout podsviceni na 20% a dalsi "nepotrebne zrouty energie" a uvidime.
Hezkou hru