To chápu. Akorát že epix nejsou primárně na golf, ale multisporty. S nimi se bude běhat, jezdit na kole, lyžích, plavat…Ten, kdo ušetří a koupí ocelové, může být zklamán.
Ti týpci v recenzi mluvili o tom, že to bylo problematické ohledně stahování. Jsou to oba běžci snad. Nemám osobní zkušenost, jen se snažím mít jasno a relevantní informace. Už nesčetněkrát se mi stalo, že před nákupem něčeho bylo vše super jak od recenzentů tak od uživatelů. A to i zde na tomto fóru.
Pak, když koupím a zjistím, co je naprd, dozvím se něco jako “to je normální” nebo “to mě taky štve”. Zmínil bych třeba oregon když řešíme garmin, nebo produkty motocaddy, když jsme na golfovém fóru
Jardo,
Rozumím Ti, ale ta doba ještě nenastala. Je to o kompromisech. Něco musíš buď obětovat, anebo můžeš chodit jako Petr Mára, který má na každé ruce jiné hodinky (co si o tom myslím je irelevantní
).
Pokud chceš hodinky čistě jen na golf, tak za mě jsou to S62, anebo Fénix 7 (pokud je pravda to, co psal Mirek o převzetí všech funkcionalit S62).
Já bych měl taky nejraději všechno a navrch vodotrysk, ale doba ještě nenazrála.
Mám to tak, že vyberu pro mě zásadní body a buď to ten produkt splní a já jej koupím, anebo bohužel musím udělat kompromis. Nikdo nemůžeme chtít všechno, respektive můžeme, ale pak nebudeme nikdy happy. Od Garminů prostě nedostaneš to, co Ti dá Apple, ale je to tak i opačně.
Co Tě může štvát je to, že ty hodinky někdy nevezmou chip, ale to se tady už zmiňovalo.
Jinak já jsem, troufám si říct, velmi náročný uživatel a než něco koupím, tak taky velmi detailně studuju, pročítám, sleduju YouTube atd a za Fénix 6 si 100% stojím s tím, že co jsem věděl před koupí a vím teď (po asi 2 letech užívání), tak nemůžu říct nic, co by mě na těch hodinkách zklamalo. Vše, co se jsem si načetl (kromě opravdu šílených vysírek), se potvrdilo.
Obecně, ale poslední dobou pozoruji to, že lidi hrozně hatují a mě to pak naopak od koupě odrazuje. Když nějaký produkt následně se strachem koupím, tak v drtivé většině případů zjistím, že jsem se bál zbytečně. S Fénix 6 jsem to měl podobně, kdy bylo pár lidí, kteří na US fórech kritizovali kvalitu displejů a já se toho taky hrozně bál. Tohle jsem si ale prozkoumal na místě v obchodě a bylo to v pohodě.
Kamarád si teď na golf koupil Vivoactive 4 a tam se vsadím, že bude zklamanej kvůli baterce a je to proto, že se nezajímal. Ty hodinky prostě neutáhnou golfové hřiště a mnohodenní fungování bez toho, aniž by si hlídal, že je před každou hrou bude mít nabité na hodně vysoké %. A to byl třeba u mě bod, přes který nejel vlak. Když něco kupuju, tak chci, aby to sloužilo mně a ne já tomu. A pak jsem se taky vždy řídil tím, že nejsem natolik bohatý, abych si kupoval levné věci. To už ale tolik neplatí po přesunu výroby mnoha prestižních značek do Číny.