- Klub
- GCCEL
- HI (HCP)
- 6.3
Tak zaleží na tom, jak má dlouhé ruceNo páni! Hele a to ty prťavý čísílka přečteš? Já ti mám pocit, že bych potřebovala cifernik zvící kostelních hodin
Ale může si nastavit ciferník, aby ukazoval jen hodiny a minuty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak zaleží na tom, jak má dlouhé ruceNo páni! Hele a to ty prťavý čísílka přečteš? Já ti mám pocit, že bych potřebovala cifernik zvící kostelních hodin
Zas tak mrňavý nejsou (jsou pánský)No páni! Hele a to ty prťavý čísílka přečteš? Já ti mám pocit, že bych potřebovala cifernik zvící kostelních hodin
Heled, oni maji komplet mapy hrist? Jeste mi napis, ze tam jsou i prednahrana hriste a jsou moje tez!!Zas tak mrňavý nejsou (jsou pánský) Zobrazit přílohu 17273
Jsou to v podstatě Fenix6, takže mají nahraná téměř všechna hřiště světa (stejně jako např. S62), z golfových funkcí chybí oproti S62 prakticky jen Virtual Caddy (nápověda holí) - pokud se tedy nemýlím.Heled, oni maji komplet mapy hrist? Jeste mi napis, ze tam jsou i prednahrana hriste a jsou moje tez!!
A je to dotykove nebo tlacitka?Prej jo .
To je asi stejny display jak S60, ne?Tlačítka, pro sport výhodnější, než patlat display.
Jinak, transreflexní displej - tudíž na sluníčku lépe čitelné, než OLED, jen je třeba počítat s tím, že barvy nejsou „zářivé jako naše budoucnost”
Jj, merim si obcas kam chci cca hrat. Na to ty mapy jsou imho bezva.To na hodinkách reálně a fakticky používáš?
I já na S62.To na hodinkách reálně a fakticky používáš?
To potvrzení hole jde určitě vypnout? Na nic se neptají a další ránu MĚŘÍ opět jako novou ...? Dík. A na novou jamku přecházejí bud automaticky samy nebo je možné "potáhnout" display, aniž by bylo nutné mačkat tlačítka? Dík.To potvrzeni hole lze vypnout.
Jinak souhlas, ze na S60 si clovek musi trosku zvyknout, a pak je to super.
Jen me mrzi, ze zmizela statistika “idealni hry”, tedy kombinace nej vysledku kazde jamky.
Jak casto se stane, ze to nezaregistruje uder?
No rad bych se zeptal, jak spolehlivě funguje na S60/S62 autoshot zaznamenání rány a zda lze ránu "spustit ručne" pokud ji nezaznamená, abych znal její délku. Podle manuálu to na S40/S42 jse, ale na S62/S62 to menůžu v manuálu najít.To potvrzení hole jde určitě vypnout? Na nic se neptají a další ránu MĚŘÍ opět jako novou ...? Dík. A na novou jamku přecházejí bud automaticky samy nebo je možné "potáhnout" display, aniž by bylo nutné mačkat tlačítka? Dík.
Normalni rany prida vzdy ok.No rad bych se zeptal, jak spolehlivě funguje na S60/S62 autoshot zaznamenání rány a zda lze ránu "spustit ručne" pokud ji nezaznamená, abych znal její délku. Podle manuálu to na S40/S42 jse, ale na S62/S62 to menůžu v manuálu najít.
S40:
Ruční přidávání úderů Pokud zařízení úder nedetekuje, můžete jej přidat ručně. Úder je nutné přidat z místa nezdařeného úderu. 1 Stiskněte tlačítko. 2 Vyberte možnost Posledni uder > Pridat uder. Hraní golfu 3 3 Vyberte možnost a můžete zahájit nový úder z aktuální polohy.
S60:
??????
Na S60 lze přímo na místě v hodinkách ránu přidat. Je to v menu golfu (jak se upravuje skore na jamce), zelená ikonka. Poklepeš, potvrdíš, ze z toho místa, jaká hůl a jdeš.Normalni rany prida vzdy ok.
Problem jsou male chipy a pripadne vice ran ze stejneho mista.
Manualni pridani nelze na hodinkach, az pote v appce. V realu zadny problem. Clovek to vubec neresi a vecer se koukne do appky a poopravi pripadne chybky.