Mám to úplně stejně a neznám skoro nikoho kdo tyč vyndavá.Je pravda, že by to chtělo update.
Nechávám tyč v jamce zcela běžně, líp se mi míří.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám to úplně stejně a neznám skoro nikoho kdo tyč vyndavá.Je pravda, že by to chtělo update.
Nechávám tyč v jamce zcela běžně, líp se mi míří.
No vidíš,a já jsem zažil už několikrát,že polovina flajtu vyndat, a ta druhá polovina flajtu ponechat . Mě osobně je to šumafuk Máli míček spadnout do jamky,tak tam spadne s tyčí nebo bez tyčeMám to úplně stejně a neznám skoro nikoho kdo tyč vyndavá.
A nejlepší je, když si někdo nechá vyndat tyč, aby mu nevyrazila míček a pak nechá pat o 1m krátkýMáli míček spadnout do jamky,tak tam spadne s tyčí nebo bez tyče
Já teda vůbec nechci nějak prudit či poučovat, to v mém případě doopravdy nehrozí, ale možná by se dala upravit ta věta o vyndávání praporkové tyče.
Já vím, že je to až v nových pravidlech, ale třeba pro někoho nového by to mohl být potom problém, když spoluhráč bude chtít mít tyč v jamce. A už jsem se s tím setkal, že byl požadavek ponechat.
Jinak hezkou hru všem
No já ti nechtěl přidělávat práci, ale toho jsem si všiml, protože většinou puttuju s fanglíDíky za pečlivé přečtení, formulaci jsem upravil - věřím, že @jan se nebude zlobit.
Trochu jsme měli v plánu, že bychom to znovu dopracovali, doplnili, aktualizovalo, tak uvidíme, třeba je to ten správný okamžik, kdy si tu myšlenku znovu připomenout. Nebo udělat krátké základně edukační online kurzy? Ale věřím, že kdo chce, tak si to najde a pokud i ten mírně zastaralý text někoho správně navnadí a pomůže mu alespoň v jednom novém uvědomění... tak budeme všichni rádi. Ne všichni mají na začátku své golfové kariéry kolem sebe přátele, kteří by ho toto všechno naučili.
Ja tez a puttoval jsem s fangli jeste nez to bylo moderni… a na turnajich me to vzdy strasne stvalo.No já ti nechtěl přidělávat práci, ale toho jsem si všiml, protože většinou puttuju s fanglí
Tak by mohl každý přidat nějaký postřeh a hned to bude v poho
Mě se ten článek fakt líbí, i jsem ho s dovolením poslal kamarádovi, co se chystá na zelenou kartu, aby si něco nastudoval