Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máme model přejatý z ciziny a informace jsou takové, především nevyndávat praporkovou tyč. Mně to zní i logicky, a to dohrávání také... Jen si to nemyslím, ale vím.Já osobně si myslím že ne na tyč ale jamku jako takovou při lovení míčku.... Páč na tyč šahat nemusíš, pokud zahraješ do jamky tak míček vyndat musíš..
Dnes 18 jamek v Benátkach nad Jizerou. Flighty i po 4 (nevím zda ty 4 chlapy žijí v jedné domácnosti, ale nevsadil bych si na to) a bez roušek. Roušky jen na parkovišti a recepci, tedy recepce fungovala, tak, že se odbavuje na dálku (židle ve dveřích a cca 3 m k recepci). Hraní bez roušek odpovídalo výkladu ČGF (pokud se drží 2 m od sebe, mohou bez). Flight před námi (3 chlapy) dokonce stále vyndaval vlajku u patování. Jinák krásný den na hřišti.
V jakém stavu je hřiště? Díky![]()
Já mám také jednu zprávu:Jj, zaregistroval jsem podobné historky, dokonce na FB někteří chytráci se neváhají takhle foti a své foto kámošů sdílet. Zajímalo by mě, pokud dochází k cílenému porušování - především toho pravidla x lidí ve flajtu (2 nebo více v případě jedné domácnost), co za tím je. Nevědomost, opomenutí, nebo arogance?
Dokážu si i představit, že recepce jim to nedovolila a oni se spojili. Pak bych očekával tedy, že vše bude extrémně pečlivě sledovat maršál. Pokud je to i s vědomím recepce a tím pádem resortu a nejedná se o kolektiv jedné domácnosti, je to dle mého osobního názoru arogance a pocit nadřazenosti - "my jsme golfisti, my můžeme". Protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč by pro nás golfisty měli platit jiná pravidla, než je celospolečenský postup. Pokud je to bez vědomí recepce a tyto fosoby to takto obchází na vlastní pěst, copak si neuvědomují, že tím ohrožují i resort, případně možnost hry pro další golfisty (pokud pominu možnost nákazy jako takové a hypotetické šíření dál), ukazují tím zároveň okolí, že pro ně pravidla neplatí atd?
Samozřejmě mohou to být i situace, kdy je to s rizikovostí v pořádku. Takže je to jen mé hypotetické zamyšlení na těch pár promile případů, kdy se na to zvesela...
Já mám také jednu zprávu:
"po závažných samostatných krocích směrem k MZČR získala PGAC oficiálního stanoviska MZČR ke dni 8. dubna, kde je trenérská činnost oficiálně povolena na všech golfových areálech včetně driving range.
Stanovisko náměstka pro legislativu a právo MZČR:
Pokud tedy prodej služby trenéra golfu proběhne mimo provozovnu a služba samotná bude poskytována výlučně na venkovních sportovištích, je to v souladu s mimořádnými opatřeními Ministerstva zdravotnictví. V průběhu tréninku na driving range nebo i na hřišti musí být dodržovány stanovené podmínky pro sportování, zejména: „společně sportují jen dvě osoby, s výjimkou členů domácnosti, popřípadě při sportování od jiných osob zachovávají odstup nejméně 2 metry“ s tím, že trenéra je třeba pro tyto účely považovat za sportujícího (tedy např.ve flightu nemohou jít dva hráči a trenér, ledaže by chodil ve vzdálenosti nejméně dva metry).
Za uvedených podmínek považuji prodej a poskytování služeb trenérů golfu za dovolené."
Evidentně na hřiště mohou i čtyři, ale jen za předpokladu, že dodržují dva metry, to znamená, že společná fotka čtyř pseudogolfistů je dost"
Chtěl jsem tak nějak doplnit předchozí komentáře (o trénování) a připnout to k tvému.Jj, díky za to (prosím, vždy toto apod. s linkem na zdroj). Zveřejňoval jsem to včera tady - ale určitě to zapadlo.
Zdroj oficiální informace je odsud: https://www.pga.cz/trenerska-cinnost-oficialne-povolena/
---
Akorát nerozumím, jak to souvisí s mým předchozím textem, že je to reakce na něj?
Já si ti historky přečtu až tady, nicméně nerozumím a nechápu, co ty lidi k tomu vede.Jj, zaregistroval jsem podobné historky, dokonce na FB někteří chytráci se neváhají takhle foti a své foto kámošů sdílet. Zajímalo by mě, pokud dochází k cílenému porušování - především toho pravidla x lidí ve flajtu (2 nebo více v případě jedné domácnost), co za tím je. Nevědomost, opomenutí, nebo arogance?
Dokážu si i představit, že recepce jim to nedovolila a oni se spojili. Pak bych očekával tedy, že vše bude extrémně pečlivě sledovat maršál. Pokud je to i s vědomím recepce a tím pádem resortu a nejedná se o kolektiv jedné domácnosti, je to dle mého osobního názoru arogance a pocit nadřazenosti - "my jsme golfisti, my můžeme". Protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč by pro nás golfisty měli platit jiná pravidla, než je celospolečenský postup. Pokud je to bez vědomí recepce a tyto fosoby to takto obchází na vlastní pěst, copak si neuvědomují, že tím ohrožují i resort, případně možnost hry pro další golfisty (pokud pominu možnost nákazy jako takové a hypotetické šíření dál), ukazují tím zároveň okolí, že pro ně pravidla neplatí atd?
Samozřejmě mohou to být i situace, kdy je to s rizikovostí v pořádku. Takže je to jen mé hypotetické zamyšlení na těch pár promile případů, kdy se na to zvesela...
Jak to funguje? Nedokážu si to z popisu představit.Přitom balonky napíchnuté na tyč a vložené do jamek fungují výborně, umožňují vytáhnout míček zcela bez problémů.
Cos jim řekl?Už eviduji 4 pokusy o hru hráčů ve více než 2 lidech.
No vidíš, opět jsi se v lidech nezklamal, že?Už eviduji 4 pokusy o hru hráčů ve více než 2 lidech.
Myslím, že toto je zrovna závadaVýdej občerstvení okénkem a u stolů pouze dvě židle stoly odděleny na 2 metry. Žádné závody jsem neshledal.
Restaurace neni resortová a všechen prodej byl v odnositelných obalech , tudíž na hřiště.Myslím, že toto je zrovna závada![]()
Vůbec nepochybuj o tom co to je.. Je to nebetyčná arogance některých jedinců, kterým nikdo nebude nařizovat jak se mají chovat, a není k tomu potřeba koňovirus..Nevědomost, opomenutí, nebo arogance?
Cos jim řekl?