Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak dodržujeme korona-opatření na hřištích?

U mladších jsem byl tolerantní a vše vysvětloval. Ale u dvou flightů seniorů, kteří se po první 9ce spojili a pomalu se objímali na odpališti už mi došla trpělivost a sjel jsem je jak malý kluky.
Někdo je prostě pako, to nepochopíš. Co si napsat do pravidel, že je to pod pokutou XY? 🤔

Někdo je prostě pako, to nepochopíš. Co si napsat do pravidel, že je to pod pokutou XY? 🤔

Hele mě je to ve výsledku jedno, případný průšvih budou mít oni. Jen mne překvapuje to, že to zrovna porušují ti, kvůli kterým jsou tato pravidla zavedena především.

Hele mě je to ve výsledku jedno, případný průšvih budou mít oni. Jen mne překvapuje to, že to zrovna porušují ti, kvůli kterým jsou tato pravidla zavedena především.
Co se divíš? Když potkám někoho bez roušky, je to z 90% senior... jsou jak malí..

Restaurace neni resortová a všechen prodej byl v odnositelných obalech , tudíž na hřiště.
Chyba jsou stoly a židle, odnositelné obaly na tom nic nemění.

Jak to funguje? Nedokážu si to z popisu představit. 🤔 Díky.

vyobrazení - příloha viz bod 2.1. Pokud se na tyč místo nádstavce/trubky ( z obrázku v příloze ) umístí pod hranu jamky horní polovina míče ( na šířku jamky , třeba obdoba florbalového) bude golfový míč po dohrání v jamce vždy kousek jen pod hranou ( jamka z části vyplněna ) a vždy u vnějšího okraje ( díky kulatému tvaru výplně ). Nemusí se tak lovit dole v jamce a je tak daleko od praporkové tyče, jak je to jen možné. .

Přílohy

Z Instagramu Spilkové, slušný.
Pivečko, pohodička ...

Přílohy

• Screenshot_20200410-065306_Instagram.webp
    Screenshot_20200410-065306_Instagram.webp
    60,3 KB · Zobrazení: 272
vyobrazení - příloha viz bod 2.1. Pokud se na tyč místo nádstavce/trubky ( z obrázku v příloze ) umístí pod hranu jamky horní polovina míče ( na šířku jamky , třeba obdoba florbalového) bude golfový míč po dohrání v jamce vždy kousek jen pod hranou ( jamka z části vyplněna ) a vždy u vnějšího okraje ( díky kulatému tvaru výplně ). Nemusí se tak lovit dole v jamce a je tak daleko od praporkové tyče, jak je to jen možné. .
Aha, to je super.

i zdánlivě jednoduché pravidlo Nedotýkejte se praporkové tyče je pro některé hráče ještě pořád moc složité. Přitom balonky napíchnuté na tyč a vložené do jamek fungují výborně, umožňují vytáhnout míček zcela bez problémů.

Jak to funguje? Nedokážu si to z popisu představit. 🤔 Díky.

IMG_3642.webp

IMG_3643.webp

Lidi nečtou....

Anebo kašlou na to co čtou. V Beřovicích startér každého před startem poučí. A zatím jsem nikoho vlajku vyndavat neviděl..
Hrál jsem dnes Beřky a potvrzuju slova Jardy...startér mile uvítal a pak slušně vysvětlil korona pravidla, které jsem neviděl nikoho porušit...
Mimochodem ty flajty po dvou mě baví...Beřky jsmešli 3:15 🙂

Anebo kašlou na to co čtou. V Beřovicích startér každého před startem poučí. A zatím jsem nikoho vlajku vyndavat neviděl..
Já bych se spíš klonil k tomu, že na to lidi kašlou :(

V HK v pátek odpoledne, flighty po dvou , na drivingu roušky, když se chodilo kolem lidí tal taky. Jen jeden pán mi kazil trošku hru, kdy vytahoval tyč, hrál při plném hřišti asi 3 míče a extrémně pomalé přesuny.. trošku nadváhy, chápu, ale ty 3 míče!!! Jinak já se snažím nedohrávat a kolem <50 cm sbírám. Jinak příjemný pátek.

V HK v pátek odpoledne, flighty po dvou , na drivingu roušky, když se chodilo kolem lidí tal taky. Jen jeden pán mi kazil trošku hru, kdy vytahoval tyč, hrál při plném hřišti asi 3 míče a extrémně pomalé přesuny.. trošku nadváhy, chápu, ale ty 3 míče!!! Jinak já se snažím nedohrávat a kolem <50 cm sbírám. Jinak příjemný pátek.
3 míče při plném hřišti je dost bezohledný :down:

Tři míče jsou vždycky špatně...

Tři míče jsou vždycky špatně...
Na většině hřišť jsou špatně i dva míče. V pravidlech pro provoz bývá uvedeno, že je povolena hra pouze jedním míčem (samozřejmě „provize” je povolena). A pokud je to „fýčkař” tak je to i svým způsobem podvod (pokud to není fee na neomezenou hru).

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom