Karlosi, tak toto mi říkal můj první a jediný trenér , když jsem si koupil PING S 59 naslepo z eBay , říkal, že to bude můj konec a když mne viděl prvně s nimi hrát, tak mi říkal, běž hrát s profíky seniorku , spoluhráči mi říkají proč tady s námi hraješ a já na to protože mne to baví, krásně si vyčistím hlavu a mám super relax. Jedna věc je, že golf a obecně sport mne baví , spousty věcí jako typ a provedení úderu si dokáži před vlastním provedeníím představit a vycítit , zjistil jsem, že čím vice analyzuji tím je výsledek horší , dám na první pocit a to i u patu, vlastní údery hraji tak jak mi to vyhovuje a jak jsem si je ke svým dispozicím uzpůsobil , pro ostatní je to nepochopitelné jak to takhle může fungovat. Dokonce kolega má TOP trenéra z Ropic a když se ho ptal , viděl nás spolu hrát, tak ten mu řekl, že je to u mne OKa nic by neměnil,to bylo pro mne pohlazení po duši a jen potvrzení toho, že něco dělám správně, sice podle sebe a ne podle učebnic, prostě mi to funguje, dokud mi zdraví dovolí , tak budu hrát , obdivuji všechny 70-80 leté , že hrají a od nich jsem se poučil o pokoře k milovanému sportu, netlačit na pilu a jen si ho užívat, vždyť hrajete pouze proti hřišti a hlavně pro sebe a úsměvu před, ve i po hře, nikdy se nezapomenu pochválit za dobrý úder z nepovedené si vezmu ponaučení.