Zaklapnu uši a přiznávám po zkušenostech z Mladých Buků, kde jsem za 4 dny odehrál 84 jamek, že ok, elektrický vozík by mohl mít něco do sebe.To hřiště je sice docela "rovinaté" (viď @Pitching, @Marta...)... ale stejně. Je to zajímavé. U jednoho hřiště za den mi to zatím nijak nepřišlo, tady v té náloži bych to už uvítal.
Zároveň uznávám, že trojkolák (plus) je lepší, než 4 kolák. Resp. dvoukolka mi docela vyhovuje pohodlím, a nějak ani není problém s pohybem na hřišti, ale co mě brutálně štvalo v tom golfovém maratonu, je držák na skorku, který trochu blokuje/omezuje pohodlné vyndavání holí. A chybějící držák na deštník, který pochybuji, že by to udrželo.
Takže tak. Je to zajímavé, mám za sebou mraky her, individuálních, ale čím víc hraju, tím se dostávám do fáze, kdy to pohodlí začíná být docela důležité.Takže, milá elektřino, ještě jsem sice nedozrál, ale možná se to blíží! :-D
Jinak z dvoukoláků mě zaujal https://www.golfonline.co.uk/clicgear-6.0-resort-golf-cart Který většinu výše zmíněných problém alespoň částečně by řešil.![]()
Zamrzlo peklo!