Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To vypada hodne zajimave. Nechce ho nekdo zkusit a recenzovat?Narazil jsem na elektrické vozíky, mám jeden už delší dobu( cca 5 let), zatím OK. Podobné jsou na všech bazoších.
![]()
Golfový vozík elektrický - Runner PLUS Baterie Pb 12V/33Ah
velmi tichý motor velmi lehký aluminiový rám nízko-profilová kola se sportovním vzorkem pneumatik 3 rychlostní stupně nastavitelný dojezd maximální rychlost 8 km/h nosnost 30 kg Baterie: Lead-acid 12V/33aH, nabíječka součástí balení Motor: 200W dojezd cca 18 jamek Životnost…www.domino-kovani.cz
Jak jsem psal, mám ho cca 5 let , za tu dobu 1 x vyměněny pneumatiky, zadní světy vzorek, už prokluzovalo na mokré trávě , přední sjetá na plátno , smýkáním na drsném povrchu přístupových cest/ toto čeká každého s vozíkem na do/ otáčí se dvěma motory ne předním kolem. Dodávaná baterie s přehledem vydrží 18/27 jamek, výměna po cca 3 1/2 roku dle cyklů nabíjení a jak se o ni staráte v zimě, laciná verse s gelovým akumulátorem. Hliníková konstrukce vydrží cca 5 let potom se projeví slabší místo svár uchycení spoje podvozku sdržákem, za mne konstrukční vada , hodně položený bag/ tlačí nesmyslně na stojnu držadla, pasují na to všechny bagy nejvíce motocaddy = pasuje do výkroje podstavy. Ovládání je intuitivní jako u všech dojezd na 3x , rychlost potenciometrem. Zadní kola jdou jednoduše vycvaknout a vše slozít bez baterie do tašky, baterie je v obalu, dodávané příslušenství držák nápojů vydržel a drží 5 let vejde se 1l flaška, držák déšťníku vyměněn pouze 1x fixační šroub , držák skor karty, ulomen 1 plastový pant , šuplíček na 2x míček a vypichovátko ok. Plus je USB Port 12v. Celkově cena/ výkon jedna plus. Kupoval jsem ho přes net z Germány za cca stejný peníz, takhle doma a záruka.To vypada hodne zajimave. Nechce ho nekdo zkusit a recenzovat?![]()
Jak jsem psal, mám ho cca 5 let , za tu dobu 1 x vyměněny pneumatiky, zadní světy vzorek, už prokluzovalo na mokré trávě , přední sjetá na plátno , smýkáním na drsném povrchu přístupových cest/ toto čeká každého s vozíkem na do/ otáčí se dvěma motory ne předním kolem. Dodávaná baterie s přehledem vydrží 18/27 jamek, výměna po cca 3 1/2 roku dle cyklů nabíjení a jak se o ni staráte v zimě, laciná verse s gelovým akumulátorem. Hliníková konstrukce vydrží cca 5 let potom se projeví slabší místo svár uchycení spoje podvozku sdržákem, za mne konstrukční vada , hodně položený bag/ tlačí nesmyslně na stojnu držadla, pasují na to všechny bagy nejvíce motocaddy = pasuje do výkroje podstavy. Ovládání je intuitivní jako u všech dojezd na 3x , rychlost potenciometrem. Zadní kola jdou jednoduše vycvaknout a vše slozít bez baterie do tašky, baterie je v obalu, dodávané příslušenství držák nápojů vydržel a drží 5 let vejde se 1l flaška, držák déšťníku vyměněn pouze 1x fixační šroub , držák skor karty, ulomen 1 plastový pant , šuplíček na 2x míček a vypichovátko ok. Plus je USB Port 12v. Celkově cena/ výkon jedna plus. Kupoval jsem ho přes net z Germány za cca stejný peníz, takhle doma a záruka.
Nenahlodal, až doslouží budu opět kupovat stejný , jsem max spokojen ,teď aby bag netlačil do stojiny mám na horním uchycení bagu nasazeny 4x tenisák více postaví bag a ten se mi netrhá o ostré konce a bag jsem si postavil na dolní držák ne do origo úchytu / fixační gumu provléknu přes spodní máslo bagu, i takto je vozík stabilní , za celou dobu užívání ani jednou nepřevržen.Diky moc za recenzi. Ja myslel ze prave mas doma nejaky el. vozik 5 let a zvazujes tento. Tak to jsem spatne pochopil. No dobry, nahlodal jsi me.
tady je německy odkaz: od nich jsem si kupoval vozík a náhradní gumy.info...
tady je německy odkaz: od nich jsem si kupoval vozík a náhradní gumy.
![]()
Caddyone & ClubCAD
Caddyone Golftrolleys und Elektro Trolleys bei Golfwerft im eleganten Design und bewährter, hochwertiger Verarbeitung – die perfekte Kombination aus…www.caddyone.de
Rozdíl ve váze je v baterii gelová vs lithiová a ještě existuje 24v varianta.přesně tento 2x200w mám na DO a je OK .Nemají Němci nějaký hokej v těch údajích o váze? 22 kg s baterií?
Ahoj, mohl by jsi mi prosím poradit kde koupit M5 v Anglii? Respektive doporučit obchod? Díky předemTak M5 Connected jsem vyzkousel v kopcich na Slapech a muzu smele rici, ze DHC nechybi. Rozdil v rychlosti do kopce je mnohem mensi nez u stareho S1. I dolu to samo celkem brzdi. Dost velke prekvapeni, brzdu nepotrebuji tez...
Ahoj, mohl by jsi mi prosím poradit kde koupit M5 v Anglii? Respektive doporučit obchod? Díky předem
Diky, jen dotaz. Ty jsi ho tam taky kupoval nebo jen víš, kde nakupuje @jan?Motocaddy Electric Golf Trolleys - Clubhouse Golf
Discount Motocaddy electric golf trolleys, we stock the latest and affordable models of Motocaddy electric golf trolleys, available in all colours with full battery options and full manufacturer's warranty included!www.clubhousegolf.co.uk
Address:
Clubhouse Golf Store
599 Eccles New Road
Salford
Manchester
M50 1EP
Taky jsem tam několikrát nakupoval (i vozík), vše ok...
Diky, zítra objednám. Kdyby jste někdo něco chtěl bez dopravy, tak mohu přiobjednat do cca 20ti hodin 25.8Taky jsem tam několikrát nakupoval (i vozík), vše ok...
Ja ho tam nekupoval. Duvod byl, ze je meli vyprodane, vzal jsem to tedy v jinem uk shopu. Ale kupoval jsem tam mraky jinych veci. Jestli nekde v uk, tak tam..Diky, zítra objednám. Kdyby jste někdo něco chtěl bez dopravy, tak mohu přiobjednat do cca 20ti hodin 25.8