Jaký nenásilně? Prostě k tomu koupíš další šicí strojTaky se mi líbí! Teď to jen nenásilně ukázat manželce![]()

Vypadá to hezky, ale "dvoukolák" je fyzicky náročnější než "vícekolák"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaký nenásilně? Prostě k tomu koupíš další šicí strojTaky se mi líbí! Teď to jen nenásilně ukázat manželce![]()
Hezky skladný, pěkný ořezávátko na tužkuBoží, teď sice jen přeobjednávky, ale právě jsem se asi zamiloval... asi šáhnu do obálky na dovolenou (295 EUR)Mrsku sem i video, které na tom webu je, ať to je po ruce. Díky za tip!
Hezky skladný, pěkný ořezávátko na tužku
Jen si neumím představit, jak s deštníkem za deště. V jedné ruce vozík a v druhé deštník?
Vidíš, něco vymyslímJaký nenásilně? Prostě k tomu koupíš další šicí stroj
Vypadá to hezky, ale "dvoukolák" je fyzicky náročnější než "vícekolák"![]()
U dvoukoláku asi obecně menší stabilita, ale i tak se mi líbí. Kdy si ho koupíš, že bych si ho prohlédl?https://kaddey.com/shop/umbrellaholder/ - +45 EUR
Zobrazit přílohu 15632
Jak to bude funkční, kdo ví...
lehce foukne a urve se tohttps://kaddey.com/shop/umbrellaholder/ - +45 EUR
Zobrazit přílohu 15632
Před lety jsem přešel z 2- na 3-kolák a obejít s ním 18ku je pro mne lehčí (rozhodně výšlapy na Ypsilonce, v Beřovicích či Karlštějně). Na rovinkách do něj kolikrát stačí jen drcnout milanem, a rukama vyndávám/zandávám hole.
Právě, že by to chtělo vidět, jak to funguje (jak tě chrání) když „tlačíš” a když „táhneš”. Myslím, že je tam pak jiný úhel postavení deštníku.https://kaddey.com/shop/umbrellaholder/ - +45 EUR
Zobrazit přílohu 15632
Strkat do neho milanem se snazim odnaucit nebot mam pak vsecky pola same dirky od prezky na remen a drzadla vozikuPřed lety jsem přešel z 2- na 3-kolák a obejít s ním 18ku je pro mne lehčí (rozhodně výšlapy na Ypsilonce, v Beřovicích či Karlštějně). Na rovinkách do něj kolikrát stačí jen drcnout milanem, a rukama vyndávám/zandávám hole.
Btw. tento 2kolák je sympaťák a uměl bych si představit, jak mi říká pane... Nic, letos si chci pořídit navíc carry bag.
Navíc z mírného kopce pocit jak s elektrikouZa me jednozacne trikolakZacinal jsem se starickym dvoukolakem, az na podzim jsem sehnal BagBoy SC250. Je to sice po konstrukcni strance, jenom to třetí kolečko navíc, ale komfort je rozhodne vyssi. Dvoukolakem jsem si bud najizdel na paty, nebo pri tlaceni naopak najizdel do zeme. Trikolka si proste jede sama a staci do ni tu a tam lehce strcit
![]()
Vozík, který mám, máDoporučení v dnešní době, kdy hřiště má pouze “kadibudky”, máte-li vozík na DO , před návštěvou TOI TOI, vypnout vozík, taky byste ho nemuseli najit! Totíž nechtě můžete uvnitř zmáčknou jízdu no a problém je na světě. Nevím jestli vozíky mají stop-ku při jízdě, když je vozík mimo dosah DO.
Chtěl jsem se zeptat, typ vozíku , mám za to, že jsem byl svědkem jízdy stejného vozíku, který se zastavil, zachytil o větev a zůstal stát:Vozík, který mám, má
1) možnost vypnutí DO
2) při ztrátě spojení s DO (cca 100m) se zastaví