- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
U voziku lepe externi, resp. musi jit snadno vyndat a odnest domu na nabijecku.A bateria ma byt externa, alebo schovana v rame?
V ramu ji nema zadny vozik krom toho kickstarter addonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U voziku lepe externi, resp. musi jit snadno vyndat a odnest domu na nabijecku.A bateria ma byt externa, alebo schovana v rame?
Aby sa mohla rozobrať a pozrieť sa do nejJak moc vyřazenou?
To gps je dle mne zbytecnost
Ma to dalkove ovladani?
Kdyby byl alespon trosku pekne jsi toz bych o nem uvazoval....
Mám cca 2 roky starsi verzi FW7 s lithiovou baterkou na 36 jamek a vidim vyhody 3:A jake ma obecne Powa vyhody oproti moto? Ja tam vidim pouze nizsi resale value a “horsi” design.
Máš pravdu, je to na hraně, ale já jsem optimista a tak nemyslím, že to myslel ažtak vychcaně, že si tu udělá zadáčo reklamu. Michal má do pondělí dovču, on to tu pak srovná.Jsem nevěděl, že je to tu je reklamní server![]()
No to určitě nemyslel, i s ohledem na jeho NICKMáš pravdu, je to na hraně, ale já jsem optimista a tak nemyslím, že to myslel ažtak vychcaně, že si tu udělá zadáčo reklamu. Michal má do pondělí dovču, on to tu pak srovná.![]()
No. Nakonec jsem zas nevydržela mlčet. Vzhledem k tomu, že @PowakaddySK je totální nováček, nezná dokonale pravidla a tudíž neví, kam a jak se podobné příspěvky umisťují. A nikdo solidní se tu nenašel, aby mu to vysvětlil. Aspoň o tom nevím. Mně netrvalo zrovna krátkou dobu zjistit jak na to, abych si tu nenabila držku. A i po "letech" jsem si jí nakonec i nabila. (@requo ví, a ostatním je po tom houby) Takže, vy, kteří jste chytří a nejchytřejší, zkuste to z jiné strany a přátelsky se nováčka ujměte. Přátelský a nearogantni nový rok přeju.No to určitě nemyslel, i s ohledem na jeho NICK![]()
1) neznalost neomlouváNo. Nakonec jsem zas nevydržela mlčet. Vzhledem k tomu, že @PowakaddySK je totální nováček, nezná dokonale pravidla a tudíž neví, kam a jak se podobné příspěvky umisťují. A nikdo solidní se tu nenašel, aby mu to vysvětlil. Aspoň o tom nevím. Mně netrvalo zrovna krátkou dobu zjistit jak na to, abych si tu nenabila držku. A i po "letech" jsem si jí nakonec i nabila. (@requo ví, a ostatním je po tom houby) Takže, vy, kteří jste chytří a nejchytřejší, zkuste to z jiné strany a přátelsky se nováčka ujměte. Přátelský a nearogantni nový rok přeju.