Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Každý vozík jde rozložit, když to hodíš na zem, jen najít tu správnou síluPřidávám se do skupiny lidí, kterým se jucad nelíbí. Pro mě je to až hnusný....cenu nemá smysl komentovat. Rozkládat to na trubky je šílenost. Strávit půl hodiny na parkovišti a nimrat se s vozíkem.
Mě by se líbil vozik, který je trikolovy, složí se jednoduchým pohybem do minimální velikosti. Hele něco jako ty stany, co je hodíte a ony se rozloží.Hodím vozejk na zem a fik, je rozloženej.
přijde mi, že placka jako výsledný tvar po složení by byla nejskladnější
.
Ještě prosím fotku rozloženého... DěkujiTohle je za mě celkem povedený design. Skládá se velmi rychle.![]()
![]()
Čím víc koleček tím víc Adidas?Otazka: v čom vidíte funkciu predného kolieska, pokial sa nebvíme o vozíku s ovladaným kolieskom?
No, podle mě je tam proto, abych neryl tou konstrukcí v zemiOtazka: v čom vidíte funkciu predného kolieska, pokial sa nebvíme o vozíku s ovladaným kolieskom?
No, podle mě je tam proto, abych neryl tou konstrukcí v zemiPokud to nemá přední kolečko, je to dvoukolák, a tam ani třetí kolečko nečekám
![]()
Samo, ze to nakupuji za jine ceny. Ale i tak jsou to drahe komponenty. V porovnani s motocaddy to je skoro 10x tolik. A tak je to s kazdym dilem co v tom je. Kuprikladu slusna "veda" jsou i tlacitka... u kopii reznou, prestavaji fungovat atp.@jan nemáš pár fotek, jak to nemá žádné svary?
Ty náhradní díly motocaddy celkem pohoda ceny, vzhledem k tomu, že to je prodej a kusovka, v nákupu to bude jinak
Motor v Jucad- ta cena je úplně jinde, než za to platí Jucad
Rekuperace by mě taky zajímala, jsem fanoušek technologií a když mám motor (který může fungovat i jako generátor - otázka zda tyto běžně používané toto umí), přijde mi to jako dobrý nápad.
To rozdelavani jsem sledoval na parkovišti, nevím, jestli to byl Jucad nebo nějaká kopie, ale mě to prostě nebere.
Elektricka tlacitka. Tuto info mam ze servisu, osobne moc netusim. Problemy maji ostatni i v konektoru baterie.@jan Tlačítka jaká? Ty co se to tim ovládá nebo rozkládá?
Ovládací (spínače) není problém koupit v jakékoliv požadované kvalitě a nestojí to zas tak moc.
Ty jakoby "čepy", které to předpokládám drží pohromadě je snadné vyrobit z kvalitního materiálu, který rez neznáA to je poměrně levné.
Chápu, že je Jucad poskládaný z kvalitních komponent, nicméně ta cena je prostě čtyřnásobná, než bych při zachování rozumného zisku čekal. Pro někoho je to přínos, známka společenského postavení, pro mě ne.
I kdyby to stálo méně, stejně bych si vozík této konstrukce nekoupil. Alespoň teď, s tím, co od vozíku očekávám. Může se stát, že po pár letech s např. Motocaddy změním názor co mi vyhovuje. To nemůžu vědět..
To víš že nekoukal, tak do detailu nemám potřebu řešit produkt, který není pro mě.Elektricka tlacitka. Tuto info mam ze servisu, osobne moc netusim.
Ta tva ekonomicka rozvaha mi nevychazi. Stoji to od 3000 Euro. Cca 30% je maloobchodni provize.
Jak by to mohlo stat stejne jako motocaddy, kdyz kazda soucastka je nasobne drazsi a jeste to montuji v nemecku? Koukal ses na ceny prevodovky a ridici jednotky k tem motorum?
Nerikam, ze to neni drahe. Ale zrovna u jucadu je za tou cenou i kvalita a 5 let zaruka. Dle meho je to premium produkt v tom dobrem slova smyslu neb je nejlehci, nejmensi a defakto i nejmensi s nejvetsi vydrzi. Navic skvely napad. Tzn. za me respekt.
Asi joTo víš že nekoukal, tak do detailu nemám potřebu řešit produkt, který není pro mě.
Neber to jako ekonomickou rozvahu, to fakt nemá cenu řešit bez znalostí nákupních cen, za které Jucad bere komponenty.
Navíc od kdy se prodejní cena stanovuje podle výrobní nebo podle ceny komponent?
Prostě ti tím chci vysvětlit, že tato konstrukce není pro mě, ať je jak chce kvalitní, ať na ní Jucad vydělá podle tebe 30%, podle mě 150% (jen příklad).
Může to být z jakkoliv kvalitních komponent.
Může si to na prémii hrát nebo jí skutečně být, to mě prostě nebere, zrovna jako mercedes nebo rols.
Já očekávám něco jiného s funkcemi a vlastnostmi, které považuji za důležité, za přijatelnou cenu. To není cena, kterou si mohu dovolit zaplatit, ale cena, která mi přijde úměrná tomu, že jde jen o golfový vozík.
Pěkně jsme to tu vlákno zahnojili, nenecháme si to spíš někdy na pivo?
No s tím, že to do kopce vybiješ víc než z kopce nabiješ se počítat musí, teď jde o kolik. Jestli to na baterce o kapacitě 18j přidá 100m, je to kravina, jestli 2j na kopcovitém hřišti, může to být zajímavé myslím.Dnes som sa bavil s kolegom,elektrotechnikom.
Po rozhovore s ním, som si istý,že najdrahšie,je práve elektronika.Len okolo baterky je elektra za par tisíc, vrátane samotnej batérie. K tomu je potreba pripočítať vecičky okolo dojazdu,navigácie ak má,zrýchľovania spomaľovania vozíku,jazda do a z kopca...atď.inak to držanie rýchlosti v terene dava dost zabrat baterke a spätné nabíjanie je neefektivne.do kopca vyberete z batetky viac ako jej dáte z kopca.predražuje to výsledný produkt.
Na prvom návrhu sa už pracuje
Uvazuji nahlas: jsou ony 2j zajimave? Podle me moc ne, zajimave me 9+. A 9j rekuperaci asi neudelame. Nehlede na to, ze clovek chce mit jistotu, ze tam tu energii ma (proto je 18j baterka psana jako 27 ... je to 18 jamek kdekoliv, 27 na rovince). Tzn. asi zbytecna komplikace (cena, vaha, vyvoj...). Pro neelektrikare: tahat cele hriste motocaddy vozik s prazdnou baterkou je fakt opruz, neb to vazi mnohem vice nez bezny vozik. Takze predstava, ze 9j jedu na elektriku a dalsich 9j bez pro me znamena, ze si vezmu radsi manulani vozik.No s tím, že to do kopce vybiješ víc než z kopce nabiješ se počítat musí, teď jde o kolik. Jestli to na baterce o kapacitě 18j přidá 100m, je to kravina, jestli 2j na kopcovitém hřišti, může to být zajímavé myslím.
Samozřejmě, že baterie něco stojí, ale to ostatní záleží jestli si navrhneš a necháš vyrobit sám (ta výroba tišťáku a součástky moc nestojí, návrh by taky nemusel), když to poskládáš z hotových komponent, může to být drahé.
Jsem zvědav, co vám vyjde z toho...