Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano. Nebo i tak, ze na 10 nejtezsich jamkach ma hrac A jednu ranu k dobrumohl by mi, prosím, někdo vysvětlit vyrovnáni?
v uvedeném případě to znamená, že se hráčce odečte jedna rána na jamce, a to podle složitosti jamek až na celkem 10 nejsložitějších jamkách?
děkuji R
- Vyrovnání: Hraje se s 5/8 vyrovnáním hracího HI, maximálně 1 rána na jamku, maximální HI pro vyrovnání se počítá 36, u PRO hráčů se pro výpočet hracího HI počítá HI 0. Postup výpočtu: rozdíl přesných hracích HI pro zvolené odpaliště hráčů v den konání zápasu se vynásobí koeficientem 5/8 (zaokrouhluje se dolu) a rozloží se dle hcp jamek od nejtěžších (od 1).
- Př: Hráčka A, HI 20,2 vs. Hráč B, HI 4, hřiště Zbraslav (tabulka pro hrací HCP vždy na serveru čgf, nahoře výběr muži/ženy!)
- hráčka A (HI 20,2; červené odpaliště; žena): hrací HI 23
- hráč B (HI 4, bílá odpaliště, muž): hrací HI 7
- (hrací HI hráčky A - hrací HI hráče B) * 5/8
- (23 -7) * 5/8 = 10,625 (zakrouhlení dolů) = 10 -> vyrovnání je 10 ran ku prospěchu hráčky A
Myslím že se o to poslední místo porvem :-DVidím, že se nám startovní listina pomalu plní, tak přišel čas, abych také přispěl do pole poražených Zaplaceno.
zatim se hlasi lide z Prahy, a okoli do 100km (Lib, HK, atd), nemel bych te zatim ke komu datNikdo z Moravy?
Vyhraju kontumačnězatim se hlasi lide z Prahy, a okoli do 100km (Lib, HK, atd), nemel bych te zatim ke komu dat
Tož dojedeš k nám, do východních Čech, to dáme;-)Vyhraju kontumačně
A to by asi šloTož dojedeš k nám, do východních Čech, to dáme;-)
Nebo jak je pro tebe dostupne třeba Svratka...Hamry...? Já klidně misto hodinu do Poděbrad nebo Bohdanče, pojedu na druhou stranu.A to by asi šlo
Ještě Dolní DobroučNebo jak je pro tebe dostupne třeba Svratka...Hamry...? Já klidně misto hodinu do Poděbrad nebo Bohdanče, pojedu na druhou stranu.
Hmmm. koukám do mapy, to je naprd. Do Olomouce jedu cca 2 hodiny...no...mám u Loštic klienta.
Omlouvám se, ale musím se odhlásit z jamkovky. Startovné Requo prosím nevracej