Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jamkovka 19.jamky 2020

V kalendáři akcí 19.jamky: 01-05-20

Stav
Uzamčeno.
INFORMACE PRO PŘIHLÁŠENÉ ÚČASTNÍKY JAMKOVKY:

@macdav, @Yahuu, @JanKostalCZE, @PFP, @Marklar, @NaBednu, @Marta, @Tomáš Kloud, @sob1662, @ati, @Mirda, @HonzaS, @Trenér, @Jerry , @Dana, @RomanL, @slava23, @TP_79

Skupiny rozděleny viz příspěvek od @JanKostalCZE výše. Doplňuji informace:
  • během chvíle rozešlu každé skupině soukromou zprávu s tel. a aktuálními HI na dalšího členy skupiny
  • skupina musí odehrát všechny své zápasy - rozuměj každý s každým do 31.7. - pořadí a domluva je na hráčích samostatně. Nenechávejte zápasy na poslední chvíli. V případě, že kdokoli z hráčů nekomunikuje, kontaktujte včas soutěžní výbor (@JanKostalCZE, @Yahuu, @requo), aby se určil další postup.
  • do následných vyřazovacích bojů postupují s každé skupiny dva nejlepší (celkem tedy 8 Jamkařů)
Shrnutí podstatných Pravidel pro skupiny, více Pravidel viz kompletní znění:
  • Výzva soupeře - určení hřiště: Vyzyvatel je hráč s vyšším hi (v době začátku mistrovství), navrhne datum a hřiště konání soupeři, ten může přijmout nebo dát protinávrh, pokud hráč nenastoupí k domluvenému utkání, prohrál. Pokud se hráči nebudou schopni domluvit na termínu nebo na hřišti konání, oznámí toto neprodleně soutěžnímu výboru, který přihlédne k situaci a rozhodne o dalším postupu. Doplnění: Preferuje se domluva po dobrém.
  • Odpaliště: muži minimálně žlutá, ženy minimálně červená. Je doporučené změnit odpaliště s cílem co nejméně ran navíc.
  • Hlášení výsledků: výsledek vždy hlásí vítěz do konce termínu kola do tohoto vlákna na 19.jamce, včetně skóre a fotografie skorekarty!
  • Bodování v základní skupině: Výhra 1 bod, Prohra 0 bodů, Remíza 0,5 bodu.
Pokud bude na konci 31.7. mít více hráčů stejně bodů, tak rozhoduje napřed vzájemný zápas, v případě remízy bude záležet na počtu jamek potřebných k výhře - kolik nestihl dohrát v případě prohry, tedy:
  • 1. zápas 3/2 W +2
  • 2. zápas 4/3 L -3
  • 3. zápas 5/3 W +3
  • 4. zápas 1dn L 0
  • celkem skóre +2
pokud bude pořád shoda, tak rozhoduje pořadí dle zaplaceného startovného.

A dodatečné info/prosba:
  • dodržujte hygienické opatření a zásady
  • zkušenější buďte vstřícní a nápomocní méně zkušeným (každý někdy začínal)
Oficiální začátek: pá 1.5.2020 (pokud odehrajete dříve - tento týden, rovněž bude uznáno).

Hezkou hru!

Upraveno:
Soukromá zpráva s kontakty rozeslána všem skupinám. Kdyby cokoli - info sem, případně soukromá zpráva soutěžnímu výboru (@JanKostalCZE, @Yahuu, @requo).
Z hromadných emailů jsem se odhlásil, tzn. nemám možnost se k případným vzkazům a dotazům tam ke mně ani dostat (bohužel jako zakladatel soukromé diskuse tam furt budu svítit jako účastník i když jsem už odhlášený).

Hezkou hru! Kdo nahlásí první výsledek? :)

@Trenér se uvnitř skupiny ptal na odpaliště. Myslím, že to je generický dotaz pro všechny. předpokládám, stejné nastavení jako loni. Tedy každý ze svého dle HI...? A jiná odpaliště řeší přepočet? co vy na to kluci? @requo @JanKostalCZE @Yahuu
Podle me se na to pamatovalo v pravidlech:

Odpaliště: muži minimálně žlutá, ženy minimálně červená. Je doporučené změnit odpaliště s cílem co nejméně ran navíc.

Takze odpoved je podle me celkem jasna... Ale pokud to chceme dodefinovat, potom bych to doporucil udelat a la RequoCup - hraci s HI < 10 z bilych/modrych, pokud na hristi jsou bila/modra ...

@Trenér se uvnitř skupiny ptal na odpaliště. Myslím, že to je generický dotaz pro všechny. předpokládám, stejné nastavení jako loni. Tedy každý ze svého dle HI...? A jiná odpaliště řeší přepočet? co vy na to kluci? @requo @JanKostalCZE @Yahuu

V podstatě jak odpověděl @PFP. Přednostně tak, jak výkonnost hráče (HI) ukazuje - Tzn: "běžní muži" - žlutá, "lepší muži" - vzdálenější :) U žen obdobně, akorát začínají na červených. Pokud by ran k dobru bylo příliš a oběma stranám se to nezdálo, je možné jít po předchozí domluvě z jiného vzdálenějšího odpaliště (od začátku hry) - tím se hrací HI hráče změní a ran k dobru může být méně. Ran k dobru může být dle našich Pravidel max 1 na každou jamku. Příp. změna odpaliště by neměla vést k vyššímu počtu ran navíc - hlavní snahou je co nejvíce vyrovnaná hra.

Upraveno:
i když jsem skoro pro každou špatnost, tak vůbec nevím o co jde :(
Prostě si zahrát všechny mezi sebou navzájem a pak udělat pořadí. A nebo taky jen si navzájem zahrát. 🙂 Protože kromě @Míša nemáme žádná šanci chlapy porazit :cool:. (ale přesto je to fajn si s nima zahrát)

Prostě si zahrát všechny mezi sebou navzájem a pak udělat pořadí. A nebo taky jen si navzájem zahrát. 🙂 Protože kromě @Míša nemáme žádná šanci chlapy porazit :cool:. (ale přesto je to fajn si s nima zahrát)
zas vás tak nepodceňuj. Asi bych s tebou vyhrál na délku, ale s polovičním vyrovnáním bych se bál si na sebe vsadit :-)

zas vás tak nepodceňuj. Asi bych s tebou vyhrál na délku, ale s polovičním vyrovnáním bych se bál si na sebe vsadit :)
já se tedy určitě nepodceňuji :cool:
já jsem jen realist(k)a 😂

Dnes Jamkovka s @NaBednu na Kotline. Nakonec jsem roli favorita potvrdil i kdyz Renata bojovala statecne.
Vysledek 7&5.
549290C9-66EF-4B48-8269-9A15A5AFFC2E.jpeg

perfektní hra + perfektní spoluhráč
díky @ati

Hlásím výsledek bratrovžedného modrého souboje z Bohdanče mezi @sob1662 s @PFP = REMÍZA!!!

Jamkovka_2020_1_kolo.webp

Užili jsme si to fakt dost a napínavý a "na nervy" to bylo opravdu až do posledního putu. Shodli jsme se oba, že jsme ostudu neudělali. A já dodávám, že jsme skupinu lehce zamotali a že to s náma modrejma NIKDO nebude mít jednoduché v jamkovce ani na jiných REQUO akcích. ;)

Díky za super den na hřišti.

Hlásím výsledek bratrovžedného modrého souboje z Bohdanče mezi @sob1662 s @PFP = REMÍZA!!!

Zobrazit přílohu 11590

Užili jsme si to fakt dost a napínavý a "na nervy" to bylo opravdu až do posledního putu. Shodli jsme se oba, že jsme ostudu neudělali. A já dodávám, že jsme skupinu lehce zamotali a že to s náma modrejma NIKDO nebude mít jednoduché v jamkovce ani na jiných REQUO akcích. ;)

Díky za super den na hřišti.
Dneska skvělý golf, byla to dřina uhájit aspoň tu remízu, @PFP hrál opravdu výborně, tak jak se na kapitána modrého (toho nejlepšího 8-) ) týmu sluší a patří!

Jj @Jerry zvítězil absolutně pohodlně, snaha trochu to zdramatizovat byla, ale vyzněla do ztracena.
Super hra, ač mi to nešlo, bavilo mě to, skvělý spoluhráč. Ještě jednou děkuji.
I já děkuji. Pohodový spoluhráč, hřiště v parádní kondici, počasí akurát, zkrátka příjemné golfové odpoledne. Tak to má být. :up:

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom