Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

19.jamka Jamkovka 19.jamky 2025: PŘIHLAŠOVÁNÍ

- Přihlašuji se do Jamkovky 2025
- Nick:
@mfr
- Aktuální HI:
24.3
- Preferované lokality / hřiště : brněnsko / anebo do 350-ti km od Brna
- Vyrovnání: NE
-
Ostatní:

Pozn: musel jsem rozšířit okruh o pár km od Brna, protože v opačném případě bych byl stoprocentně bez prohry…

taky bych se přihlásil. ale kolem Brna nic není

Chápu tu obavu – že pokud jsi z oblasti, kde to zrovna teď aktuálně mezi těmi předběžně přihlášenými zájemci moc lidí není, může to vypadat, že to tam nikoho nezajímá a že může těžší se zapojit. Ale právě Jamkovka 19.jamky je koncipovaná úplně jinak než klasická vyřazovačka na jednom hřišti.

- Neexistuje žádný pavouk, žádné pořadí, žádné povinné zápasy.
- Hraješ jen tehdy, když chceš – a s kým se domluvíš - z 19.jamky.

Přihlášení zde ve vlákně slouží pouze jako výkopový pool – abys viděl, kdo je ochoten a má chuť si občas zahrát jamkovku, resp. kdo si to vůbec přečetl a přihlásil se. Pomáhá to oslovit ostatní hráče, kteří jsou na stejné vlně a četli to. Není to závazek. Není to uzavřený seznam. Není nutné být přihlášený od začátku – zapojit se dá kdykoli v průběhu sezóny. Navíc – hráči dnes běžně cestují, hrají turnaje, výlety, nebo si dávají zápasy „na půl cesty“. A jakmile se odehraje pár kol a v žebříčku se začnou sbírat skalpíky a body, často to probudí pak další chuť a aktivitu. 🙂

Takže pokud máš chuť, klidně se přihlas – tím dáš ostatním vědět, že jsi otevřený hře a pomůže to přilákat další hráče v Tvém případě třeba z okolí Brna. Můžeš si zahrát jeden zápas, nebo deset – záleží jen na tobě. A kdo ví – třeba se objeví i někdo další z tvého okolí právě díky tomu, že tam už někdo přihlášený je.

:up:

taky bych se přihlásil. ale kolem Brna nic není
Milí @Baluaty a spol, co jste z Brna a okolí, nebo ze Severní Moravy či okolí Zlína nebo Olomouce.
Okamžitě se přihlaste do jamkovky ;)
Takoví jako já, co je ze Severních Čech si s vámi jamkovku s radostí dám, až přijedu na přelomu května a června na Moravu.
Alespoň budete mít možnost získat skalp jednoho vypaseného zálesáka :D:D
Je vás na té Moravě dost, tak můžete hrát i mezi sebou.
Žádné výmluvy u mne neobstojí :D

- Přihlašuji se do jamkovky
- Nick: @ulilee
-Aktuální HI: 14,9
( hraju tak na 20:sleep: )
- Preferované lokality: Liberecký kraj, Praha , Střední Čechy ( spíše sever )
- Vyrovnání: BEZ
- Ostatní:
preferuji souboj ve všední den, víkend zcela vyjímečně

Milí @Baluaty a spol, co jste z Brna a okolí, nebo ze Severní Moravy či okolí Zlína nebo Olomouce.
Okamžitě se přihlaste do jamkovky ;)
Takoví jako já, co je ze Severních Čech si s vámi jamkovku s radostí dám, až přijedu na přelomu května a června na Moravu.
Alespoň budete mít možnost získat skalp jednoho vypaseného zálesáka :D:D
Je vás na té Moravě dost, tak můžete hrát i mezi sebou.
Žádné výmluvy u mne neobstojí :D
Mám Tě tu napsanýho na 4.6. Slavkov, tak dej vědět jestli to platí.

Mám Tě tu napsanýho na 4.6. Slavkov, tak dej vědět jestli to platí.
Pokud neumru tak to platí 😉
Až budu na Moravě, tak se ti připomenu. Mám sice skvělý itinerář, ale hned na začátku mi tam nějaké hřiště hodilo vidle. Budu ho zpřesňovat tak týden až 14 dní předem. To už bude jisté, zda jsou na mnou preferovaných hřištích turnaje a nebo ne. Určitě se ti ozvu.

Upraveno:
Pokud neumru tak to platí 😉
Až budu na Moravě, tak se ti připomenu. Mám sice skvělý itinerář, ale hned na začátku mi tam nějaké hřiště hodilo vidle. Budu ho zpřesňovat tak týden až 14 dní předem. To už bude jisté, zda jsou na mnou preferovaných hřištích turnaje a nebo ne. Určitě se ti ozvu.
ok

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom