- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martine musíš zlepšit finiš. Tvé poslední jamky budou brzy pověstné.Souhlasím, byla to pohodička. Kvůli takovým pohodovým dnům člověk hraje ...
Díky a zase někdy ahoj
Jojo, taky mě to napadloMartine musíš zlepšit finiš. Tvé poslední jamky budou brzy pověstné.
Zahrát je líp a nehrát jak mamlas!
Bylo to naprosto bez obrany. Přesto, že jsem zahrál šest nebo sedm parů neměl jsem vůbec šanci. Za celou 18-ku zahrál jedinou blbou ránu. Přesto furt držkoval. No řeknéte sami, není k nasrání zahrát v regulaci na grýn místo do 3 metrů vlevo od jamky celých 5 metrů vpravo? Z tohoto ohledu není opravdu jednoduché si s ním jít zahrát, jinak je ale vpohodě...prvni kolo playoff s @Jerry na skvele pripravenem Kacove ve VIP teetimu 8:00, nadherne pocasi i pripravenost hriste, od posledni hry s Jerrrym se jeho ku***sky doprava zmenilo na ku***sky doleva, tedy ma vyhra v pomeru 8/7, nutno dodat, ze jsem byl -2 a Jerry mel do te doby jen 2 rany k dobru.
Nevím jestli je tu nějaký bookmaker??Už se dá si vsadit?
A dá už konečně někdo vědět, abychom mohli dělat obecenstvoTak kluci, blíží se finále a boj o medaile!
@Lefty + @sob1662
@Yahuu + @JanKostalCZE
Už máte domluvené zápasy?
Tak kluci, blíží se finále a boj o medaile!
@Lefty + @sob1662
@Yahuu + @JanKostalCZE
Už máte domluvené zápasy?
Na pátek 20....? Dejte si to v horehledech. Půjdu s vámiPředběžně na 90% pátek 20.9. - bez diváků :-D
Předběžně na 90% pátek 20.9. - bez diváků :-D
Tak pokud se vás sejde tolik aby ten špalír/tunel vypadal aspoň jak na nějakém béčkovém turnaji PGA, tak diváky možná přizvemeTy nechceš špalír a tunel na prvním odpališti?