Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aneb kdyz das 5 birdie na prvnich 14-ti jamkach v jamkovce a tvuj souper pouzije vsechno proti tobe co jsi mu kdy poradil ...Dnes s attim na radeckém vodní golf, rozsekal mne, jak malého kluka..... 6&4 já bez birdie, on je dával.....
A já ti děkuju za podporu, ten konec už ke chlubení nebyl A tvůj golfový anděl strážný měl asi dnes volno...Doma mi manžel nevěřil, že jsem tě porazila...No, sama to pořád nějak nechápu...Vážení jamkaři, pokud si chcete naběhnout přímo na vidle, tak si zajeďte zahrát do Bohdanče s @Marta jamkovku....
Napřed jsem to místo vymyslel, termin navrhnul, Martu přesvědčil ke hře v dešti a nakonec jsem dostal brutálně na prdel. Prostě prima strávená sobota . Ale pokud někdo hraje s hracím HCP 38 bogey golf občas proloženej parem, tak nezbývá než to obdivovat, chválit a fandit.
Moje hra, navíc mizerná, byla naprosto nepodstatná a vítězství Marty moc ovlivnit nomohla. Velká gratulace.
Zobrazit přílohu 12740
Já taky díky, naprosto skvělý odpoledne! Hřiště bomba, počasí super, parťák báječnej. Bylo to napínavý do poslední jamky.Přidávám další výsledek z jamkovky.
Dneska s Martou super golf v Poděbradech.
Hřiště moc pěkné, nikde nikdo a do toho Marta, která hrála prostě skvěle a zaslouženě vyhrála
Ještě jednou díky!
Dík za skvělé sportovní utkání, užil jsem si krásné hřiště a opravdu adrenalin. Děkuji za hru a přeji další "skalpy"...Hlásím výsledek 2&1 vítěz @HonzaS
Díky @Trenér za parádní dopoledne a luxusní hru, kterou mne ovšem vybudil k lepšímu výkonu. Jenže15 ran k dobru je opravdu moc. Zobrazit přílohu 13746
Gratuluji.Hlásím výsledek 2&1 vítěz @HonzaS
Díky @Trenér za parádní dopoledne a luxusní hru, kterou mne ovšem vybudil k lepšímu výkonu. Jenže15 ran k dobru je opravdu moc. Zobrazit přílohu 13746