Dusko
Aktivní člen
letos ještě ne. Chtěl jsem jít zítra s podobným výsledkem jak ty...byl jste nekdo letos uz?? meli jsme jit zitra, ale kvuli pocasi nejdem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
letos ještě ne. Chtěl jsem jít zítra s podobným výsledkem jak ty...byl jste nekdo letos uz?? meli jsme jit zitra, ale kvuli pocasi nejdem
tak pujdem spolu, nejsme babovky @Helldriver to vzdalletos ještě ne. Chtěl jsem jít zítra s podobným výsledkem jak ty...
..no myslel jsem právě to počasí . Už jsem to v podobným počasí, co bude zítra, hrál loni v říjnu, teď bych už raději bez deště....tak pujdem spolu, nejsme babovky @Helldriver to vzdal
ja si to uzil ve stredu na Karlstejne taky..no myslel jsem právě to počasí . Už jsem to v podobným počasí, co bude zítra, hrál loni v říjnu, teď bych už raději bez deště....
Tak dnes konecne!! s @ati
Driving a cvicne super, mice nove a dobre letaji 30 micu za 50 korun.
Otevreny devitky River a Meadows, Forest jeste v lehkych upravach, takze zavren, mel by se hrat od kvetna.
Kazda devitka uplne jina. River, Hraje se poprve hodne spatne, nekolik pricnych i podelnych vod, zato Meadows je spise delsi, a vyzaduje dlouhe a presne rany. Nejtezsi jamka cislo M6, par3, pres 200metru, vitr zleva, oba za double
Greeny obcas moc premodelovane, ale super stav, dle recepce rychlost 7ft, ale jeli tak 8ft.
Dnes opet silny vitr, ale bez deste
Co musi velmi ocenit jsou odrazky na vlajkach, takova blbost a jak to dokaze urychlit mereni i z vetsich vzdalenosti
Po hre jsme navstivili restauraci. Je to takovy lepsi prumer, male porce, jidlo dobre, i s desertem Ale ceny vysoke Hlavni jidla 200+
Ja sel 81 a @ati 84, ale dost ran bychom usetrili znalosti hriste
Jinak super vylet
Na zaver krasna inspirativni cedule
Zobrazit přílohu 1043
Zobrazit přílohu 1045
Zobrazit přílohu 1046
Zobrazit přílohu 1047
Zobrazit přílohu 1044
ja jsem si na obsluhu nemohl stezovat, snazily se, vse jak ma byt, ale.... byli jsme tam sami, jen nas stul :/Ze vším souhlasím, Ta restaurace je opravdu katastrofa, hlavně ten personál je naprosto neprofesionální. Podle mého pro většinu amatérů s HCP více než 20 nehratelné.
I ty brute ?Jednu a dost. Už nikdy více. Ani zadarmo. Za mě je to hřiště naprostá kravina. Hřiště má být zábava a výzva. Ne trápení a zmar.
Nějaké podrobnosti by nebyly?Jednu a dost. Už nikdy více. Ani zadarmo. Za mě je to hřiště naprostá kravina. Hřiště má být zábava a výzva. Ne trápení a zmar.
Dani, to musis zazitNějaké podrobnosti by nebyly?
Dík, asi každou jiný den, jak to tu sleduju...Dani, to musis zazit
Projdi si reku a les.
Dal jsem ženě stejný hloupý slib, kdy se tam chystáš?I ty brute ?
Ja tam jeste jednou v zivote musim, slibil jsem to manzelce, tesi se tam
A pak bye bye.
Davam jim tak rok, maximalne dva
Pojeďme spolu, vidim to na srpen.Dal jsem ženě stejný hloupý slib, kdy se tam chystáš?