Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud tam půjdeš tak si to dej v jeden den. Druhý den už se tam nevrátíš...Dík, asi každou jiný den, jak to tu sleduju...
Pokud tam půjdeš tak si to dej v jeden den. Druhý den už se tam nevrátíš...
Takže to není o tom, že by to bylo super obtížné? Mám si myslet, že je to super otravné?Pokud tam půjdeš tak si to dej v jeden den. Druhý den už se tam nevrátíš...
A super nesmyslnéTakže to není o tom, že by to bylo super obtížné? Mám si myslet, že je to super otravné?
River + Meadows jest hrál 25/10 bývá tam ještě dopoledne mlha, ale dá se. Hřiště bylo v super stavu.Nebyl jste nekdo v posledni dobe? Rad bych snad ve ctvrtek vyrazil. Koukal jsem ze se hraje stale River (jeste jsem nehral) a Meadows.
byl jsem dnes, hraje se River+Meadows, Forest uz je zavreny, hriste ve slusnem stavu, greeny propichane a zapiskovane, ale da se na tom hratNebyl jste nekdo v posledni dobe? Rad bych snad ve ctvrtek vyrazil. Koukal jsem ze se hraje stale River (jeste jsem nehral) a Meadows.
kdyby sis to rozmyslel a chtel jit v patek, tak mam tt v 11, ale pujdu o trosku drivjá si tedy přispím.... díky všem
Rad bych, ale v patek musim pracovat. Ve ctvrtek, musim.kdyby sis to rozmyslel a chtel jit v patek, tak mam tt v 11, ale pujdu o trosku driv