nekde jsem četl, že vnitřek otvítrat nebudouVi nekdo, kdy se bude (jestli vubec) otevirat indoor na Cechii? Na webu nic neni a nemuzu se tam par tejdnu dovolat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nekde jsem četl, že vnitřek otvítrat nebudouVi nekdo, kdy se bude (jestli vubec) otevirat indoor na Cechii? Na webu nic neni a nemuzu se tam par tejdnu dovolat.
Ale zase umíš tvarovat rány na obě stranyMel jsem nastaveny jen driving range bez větru.
Nicméně rozptyl mám jak houfnice.Zobrazit přílohu 33708
Zobrazit přílohu 33707
V Čechii už žádné simulátory nejsou, všechny odvezeny. V hotelu je už prý odpojena elektrika a vodaVi nekdo, kdy se bude (jestli vubec) otevirat indoor na Cechii? Na webu nic neni a nemuzu se tam par tejdnu dovolat.
Tak na FSG zrovna ball speed neodpovídá vůbec. Teda záleží, jak vysoký máš ball flight, protože čím nižší dobře trefenou ránu zahrajete, tím vyšší vám to dá ball a třeba +10% carry. Vzdálenosti celkem odpovídají, až na wedge a krátká železa, kdy opravdu 180m PW nehraju.. U driveru mi to píše +-200 ball speed, nikdy jsem přitom nezahrál nad 181. Ale je to i tím, že tady to neměří ball speed u hlavy hole, ale cca 1,5-2,5m po impactu v těch laserových branách.Jsem si pro zajímavost vzal SC300 na FSG sim a jediné v čem se to celkem potká je ball speed a launch angle, carry absolutně mimo, 8i radar 137m, sim 154, driver 232m vs 254m, výrazně to přidává.
Nebudou, simulátory z Čechie už má Motol.nekde jsem četl, že vnitřek otvítrat nebudou
Mohu potvrditPrijdte k nam do Bestgolfu. Mili lide tam jsou (ja) , soukromi take, Trackman ok a kdy pekne poprosite i kafe vam udelam