- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Jakože nepůjdeš hrát? Nebo mi něco uniklo?vážně:... nepovolím (kvůli našim, vyčítala bych si to)i jako managér
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jakože nepůjdeš hrát? Nebo mi něco uniklo?vážně:... nepovolím (kvůli našim, vyčítala bych si to)i jako managér
neJakože nepůjdeš hrát? Nebo mi něco uniklo?
Myslím, že až tak daleko úředníci nemyslí.Docela mi to přijde logicky s opatřením vycházení do přírody v rámci” okresu”. U hřišť je asi snaha nemixovat hráče , ale udržet pouze místní komunitu.
Asi to tak bude, konečně si spousta lidí uvědomí že je dobre býti:Myslím, že až tak daleko úředníci nemyslí.
Navíc - na spoustě hřišť i „místní komunita” musí platit fee (byť v rámci členství zlevněné).
určitě se to tak dá vykládat... smysl je udržet hřiště tak, aby se nešířil CroňákUsnesení vlády hovoří jasně o zákazu prodeje výrobků a služeb v Provozovnách.
Tedy chápu, že prodej fee nesmí být uskutečněn v provozovně hřiště, klubu, teetimu... V případě nákupu fee online přes teetime se ale nejedná o prodej služby v provozovně a mělo by to tedy být v pořádku.
Je to stejné jako bych prodával online např. voucher na nákup v některým z povolených obchodů/zařízení.
Pro úplnost přikládám text jak definuje provozovnu živnostenskýzakon:
§ 17
- § 17
(1) Provozovnou se pro účely tohoto zákona rozumí prostor, v němž je živnost provozována. Za provozovnu se považuje i automat nebo obdobné zařízení sloužící k prodeji zboží nebo poskytování služeb (dále jen „automat“) a mobilní provozovna.
(2) Mobilní provozovna je provozovna, která je přemístitelná a není umístěna na jednom místě po dobu delší než tři měsíce.
Tohle je věc na kterou přemýšlím od minulé sezóny. Být členem / nebýt členem. Já si teda zatím patřím mezi ty, kteří si to ještě neuvědomili. Já v tom pro sebe nevidím žádnou zásadní hodnotu. Ano, podpořím určitou částkou hřiště, ale vůčí sobě v tom prostě velké výhody nejsou... Možná mi něco uniká, nechám se přesvědčit o opakuAsi to tak bude, konečně si spousta lidí uvědomí že je dobre býti:
ŘÁDNÝM ČLENEM GOLFOVÉHO KLUBU
myslím, že materiální výhody pro sebe konkrétně ani nenajdešTohle je věc na kterou přemýšlím od minulé sezóny. Být členem / nebýt členem. Já si teda zatím patřím mezi ty, kteří si to ještě neuvědomili. Já v tom pro sebe nevidím žádnou zásadní hodnotu. Ano, podpořím určitou částkou hřiště, ale vůčí sobě v tom prostě velké výhody nejsou... Možná mi něco uniká, nechám se přesvědčit o opaku![]()
Nemluvil jsem o materiálních výhodách, ale jakýchkoliv - To je jen vaše osobní dedukce a také nepravdivámyslím, že materiální výhody pro sebe konkrétně ani nenajdeš
tak možná nejde o ty materiální výhody...
hodnotu to pro tebe přesto může mít
ad výhody... máte pravdu, má poznámka se může týkat jakýchkoli výhodNemluvil jsem o materiálních výhodách, ale jakýchkoliv - To je jen vaše osobní dedukce a také nepravdivá
V golfu se pohybuju opravdu chvilku, tak nevím určitě 100% jak co funguje. Jak jsem psal, možná mi něco uniká a rád se o tom nechám přesvědčit... "hodnotu to pro tebe přesto může mít " - konkrétní hodnoty by tedy nebyly?![]()
Nemluvil jsem o materiálních výhodách, ale jakýchkoliv - To je jen vaše osobní dedukce a také nepravdivá![]()
V golfu se pohybuju opravdu chvilku, tak nevím určitě 100% jak co funguje. Jak jsem psal, možná mi něco uniká a rád se o tom nechám přesvědčit... "hodnotu to pro tebe přesto může mít " - konkrétní hodnoty by tedy nebyly?![]()
Kotlina???
Nevím, proč, ale vždycky trefím ten strom vpředu
Pokud potom je druhá na grýn, tak jak to umíš b-b a leží do metru od jamky tak není co řešitNevím, proč, ale vždycky trefím ten strom vpředu![]()
já spíš tu mini vodu vpravoNevím, proč, ale vždycky trefím ten strom vpředu![]()