Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Kdy se podle Vás začne na českých hřištích a bez omezení opět hrát golf

vážně:... nepovolím (kvůli našim, vyčítala bych si to) :rolleyes: i jako managér
Jakože nepůjdeš hrát? Nebo mi něco uniklo?

Docela mi to přijde logicky s opatřením vycházení do přírody v rámci” okresu”. U hřišť je asi snaha nemixovat hráče , ale udržet pouze místní komunitu.

Usnesení vlády hovoří jasně o zákazu prodeje výrobků a služeb v Provozovnách.
Tedy chápu, že prodej fee nesmí být uskutečněn v provozovně hřiště, klubu, teetimu... V případě nákupu fee online přes teetime se ale nejedná o prodej služby v provozovně a mělo by to tedy být v pořádku.
Je to stejné jako bych prodával online např. voucher na nákup v některým z povolených obchodů/zařízení.

Pro úplnost přikládám text jak definuje provozovnu živnostenskýzakon:
  1. § 17
§ 17
(1) Provozovnou se pro účely tohoto zákona rozumí prostor, v němž je živnost provozována. Za provozovnu se považuje i automat nebo obdobné zařízení sloužící k prodeji zboží nebo poskytování služeb (dále jen „automat“) a mobilní provozovna.
(2) Mobilní provozovna je provozovna, která je přemístitelná a není umístěna na jednom místě po dobu delší než tři měsíce.

Jakože nepůjdeš hrát? Nebo mi něco uniklo?
ne :oops: - že bych se nenechala uplatit jako manažer hřiště ale ani nikým, kdo by chtěl za úplatu, abych z něj udělala člena domácnosti ;)

Docela mi to přijde logicky s opatřením vycházení do přírody v rámci” okresu”. U hřišť je asi snaha nemixovat hráče , ale udržet pouze místní komunitu.
Myslím, že až tak daleko úředníci nemyslí.
Navíc - na spoustě hřišť i „místní komunita” musí platit fee (byť v rámci členství zlevněné).

Myslím, že až tak daleko úředníci nemyslí.
Navíc - na spoustě hřišť i „místní komunita” musí platit fee (byť v rámci členství zlevněné).
Asi to tak bude, konečně si spousta lidí uvědomí že je dobre býti:

ŘÁDNÝM ČLENEM GOLFOVÉHO KLUBU

Usnesení vlády hovoří jasně o zákazu prodeje výrobků a služeb v Provozovnách.
Tedy chápu, že prodej fee nesmí být uskutečněn v provozovně hřiště, klubu, teetimu... V případě nákupu fee online přes teetime se ale nejedná o prodej služby v provozovně a mělo by to tedy být v pořádku.
Je to stejné jako bych prodával online např. voucher na nákup v některým z povolených obchodů/zařízení.

Pro úplnost přikládám text jak definuje provozovnu živnostenskýzakon:
  1. § 17
§ 17
(1) Provozovnou se pro účely tohoto zákona rozumí prostor, v němž je živnost provozována. Za provozovnu se považuje i automat nebo obdobné zařízení sloužící k prodeji zboží nebo poskytování služeb (dále jen „automat“) a mobilní provozovna.
(2) Mobilní provozovna je provozovna, která je přemístitelná a není umístěna na jednom místě po dobu delší než tři měsíce.
určitě se to tak dá vykládat... smysl je udržet hřiště tak, aby se nešířil Croňák
ale restriktivním výkladem se to dá zúžit na nesmyslná omezení a na to jsou úřady stavěný

Asi to tak bude, konečně si spousta lidí uvědomí že je dobre býti:

ŘÁDNÝM ČLENEM GOLFOVÉHO KLUBU
Tohle je věc na kterou přemýšlím od minulé sezóny. Být členem / nebýt členem. Já si teda zatím patřím mezi ty, kteří si to ještě neuvědomili. Já v tom pro sebe nevidím žádnou zásadní hodnotu. Ano, podpořím určitou částkou hřiště, ale vůčí sobě v tom prostě velké výhody nejsou... Možná mi něco uniká, nechám se přesvědčit o opaku :)

Tohle je věc na kterou přemýšlím od minulé sezóny. Být členem / nebýt členem. Já si teda zatím patřím mezi ty, kteří si to ještě neuvědomili. Já v tom pro sebe nevidím žádnou zásadní hodnotu. Ano, podpořím určitou částkou hřiště, ale vůčí sobě v tom prostě velké výhody nejsou... Možná mi něco uniká, nechám se přesvědčit o opaku :)
myslím, že materiální výhody pro sebe konkrétně ani nenajdeš ;)
tak možná nejde o ty materiální výhody...
hodnotu to pro tebe přesto může mít

myslím, že materiální výhody pro sebe konkrétně ani nenajdeš ;)
tak možná nejde o ty materiální výhody...
hodnotu to pro tebe přesto může mít
Nemluvil jsem o materiálních výhodách, ale jakýchkoliv - To je jen vaše osobní dedukce a také nepravdivá:)

V golfu se pohybuju opravdu chvilku, tak nevím určitě 100% jak co funguje. Jak jsem psal, možná mi něco uniká a rád se o tom nechám přesvědčit... "hodnotu to pro tebe přesto může mít " - konkrétní hodnoty by tedy nebyly? :)

Prgoooo :up: ... právě jsem zarezervovat TT na Bítozeves. Šváru jsem zarazervoval taky, přesto že není členem. Jen z nabídky zmizela platba na recepci, takže jsem to musel zaplatit kartou.

Nemluvil jsem o materiálních výhodách, ale jakýchkoliv - To je jen vaše osobní dedukce a také nepravdivá:)

V golfu se pohybuju opravdu chvilku, tak nevím určitě 100% jak co funguje. Jak jsem psal, možná mi něco uniká a rád se o tom nechám přesvědčit... "hodnotu to pro tebe přesto může mít " - konkrétní hodnoty by tedy nebyly? :)
ad výhody... máte pravdu, má poznámka se může týkat jakýchkoli výhod
konkrétní nápad?
třeba pocit sounáležitosti?

Hele, to záleží na tobě. Jak často hraješ nebo hodláš hrát? Kde budeš hrát, jedno místo, pokaždé jinde, někde častěji.. Víkend nebo v týdnu? Chceš se patlat s omezeními virtuálních klubů?
Jako chtít po někom, aby ti vyjmenoval konkrétní výhody pro tebe je poněkud mimo. Nic o tobě nevíme...

Here we golf again :D
238B3728-550A-401F-BA0C-DD32A04C2F4B.webp

Autor asi žije v jiném časoprostoru, nebo jen už měl text připravený dříve a vláda mu udělala „čáru přes rozpočet” 🤭
273964CF-5A51-4BC3-B9F1-CC723016EF5E.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom