Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Budu kašlatjak se budete tvarit na to, kdyz pujdete sami a prihodi vam druheho neznameho hrace do flightu??
Slapy také neHodkovičky rezervovat zatím nejdou![]()
A jak driving? Tam jsou obvykle odpaliště víc jak 2m od sebe, případně otevřít ob jednu pozici?
Fakt jsem zvědav na rozbor od ČGF.
proc??Hele a všimli jste si toho, že nemůže hrát nikdo jinej než jen členové?:-D
proc??
To zas někdo nedomyslel. To se bude tím pádem vztahovat na většinu dalších sportů.Protože prodej služeb je stále zakázaný!
To zas někdo nedomyslel. To se bude tím pádem vztahovat na většinu dalších sportů.
Ale pak budou moci hrát jen členové, kteří mají „neomezenou volnou hru”. Takže nejen virtuálové, ale i ostatních (byť členové), kteří za hru platí fee (byť slevněné) mají smůlu?
To si většina lidí nepinkne např. ani tenisStriktně dle aktuálních opatření - ANO, mají smůlu. Takže i 90% členů pražských hřišť.
Takže pro provozovatele další zhoršení ekonomické situace - údržba hřiště na 100% a nulové příjmy z fee.Striktně dle aktuálních opatření - ANO, mají smůlu. Takže i 90% členů pražských hřišť.
Tak aspoň je zase možné zítra provést změnu, zvyk je železná košile.To si většina lidí nepinkne např. ani tenis![]()
Takže pro provozovatele další zhoršení ekonomické situace - údržba hřiště na 100% a nulové příjmy z fee.
Právní stanovisko ČGF
jáBy mne zajimalo, kdo to skutecne dodrzi...
Vzhledem k možným sankcím myslím, že bude riskovat málokterý provozovatel. Následně bude potřeba doplnit státní kasu a to se hodí každá „kačka” i z pokut.By mne zajimalo, kdo to skutecne dodrzi...
A když ti někdo šoupne „sponzorský dar” náhodou ve výši fee, tak ho na hřiště pustíš?já![]()