Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
teetime ma samoodbaveni, @mkopcak ho vyuzival v zime, marshal by dohlizel na kontroluTakže když to přenesu k nám do Beřovic, tak by to asi znamenalo hru jen pro členy, předpokládám, systém na odbavení tam je, takže recepce není potřeba, driving by byl asi stejně zavřený. I tak by byl asi o víkendu o hrací časy boj. Ale určitě lepší než nehrát vůbec.
Mě vychází denní kapacita okolo 80-90 lidí, na 9 jamkových hřištích to bude ještě méně, pokud by každý šel 18 jamek a chtěl dojít za světla.
Což je pro víkend v Beřovicích málo, takže bych nějaké "předkupní právo" uvítal![]()
Jedině zrychlit hru a startovat po méně než 10 min, otázka, jak rychle to někdo ucpe.
Tak dříve než po Velikonocích to dle mého na 100% nebude. Budeme rádi, když to bude začátkem května.Tak kéž by se podařilo aspoň otevřítbohužel se však obávám, že to dříve než po velikonocích nebude, což bu de vzhledem k předpovědi počasí peklo
![]()
Jako dobrý, ale zrovna tomu, co říká on bych tak moc nevěřil.. I když kdyby projednou nelhal, bylo by to fajn.Teď AB v ČT řekl, že ještě před Velikonocema chtějí otevřít i některá sportoviště. Vláda o tom bude rozhodovat v pondělí. Tak si držme palce, ať jsou to i golfová hřiště.
Uvidíme, co nakonec v pondělí ta parta „Rychlých šípů” rozhodne.Jako dobrý, ale zrovna tomu, co říká on bych tak moc nevěřil.. I když kdyby projednou nelhal, bylo by to fajn.
Taky už bych rád zazimoval indoor a začal snižovat HBI (Hnusnej Body Index) hrou venku.Hmmm...mám poslední 2 dny na to, abych si získal spolehlivý výkonnostní náskok![]()
Tak to vypadá, že se ti ty puchýře zahojíDo rite, jeste nemam zahojene puchejre z tech super bot.
Jedničku bych vyloučil - nesedí mi tam slovo „chytrej”No v tuto chvíli existují 3 varianty:
1. Klapne to a je chytrej a o golfu nemluvil, protože by to zbytečně provokovalo.
2. Zaříznou nás právě proto, že jde o golf.
3. Zaříznou nás, protože jeho voličská základna se z řad golfistů patrně negeneruje.