Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Kdy se podle Vás začne na českých hřištích a bez omezení opět hrát golf

No v tuto chvíli existují 3 varianty:

1. Klapne to a je chytrej a o golfu nemluvil, protože by to zbytečně provokovalo.
2. Zaříznou nás právě proto, že jde o golf.
3. Zaříznou nás, protože jeho voličská základna se z řad golfistů patrně negeneruje.

Právě ze ted ma sanci si nas získat 😀

Právě ze ted ma sanci si nas získat 😀
Možná, kdyby nás bylo půl miliónu. Kvůli 50tis. golfistů si to nerozhází s miliónem důchodců.

I když - leda by potřeboval podpořit „Čapák”, pak by to klapnout mohlo.

Pro jistotu jsem si už přes TT bloknul časy :) . Hrál bych až bych brečel.
jak?? kdyz to nejde

jak?? kdyz to nejde

Už jsem taky uvažoval nad tím, že bych to otevřel. Ale nechci zbytečně prudit a lákat na něco, co ještě není 100%.

Na domácí hřiště mě to jde, přišly i potvrzovací maily. Co se stane pokud se to opravdu uvolní je samozřejmě otázka. Doufám, že rezervace budou platné a hřiště je uzná. ;)
me ani appka ani web prohlizec nepusti k vyberu hriste ani

Asi to musí povolit hřiště, mě to na časy taky nepustí..
me spadne app kdyz chci dat: rezervovat teetime

me spadne app kdyz chci dat: rezervovat teetime
Iphone?
Já končím tady..
25335b82e9b73e909937300b118f5a09.jpg

Tak co, patří golf mezi individuální sporty? 🤔

B8A5AE8F-9F5E-4DA1-848B-1015EB47F919.webp

Tak podle svého vyjádření v TV chce do uvolňování restrikcí „hodit vidle” Hamáček :mad:

Tak podle svého vyjádření v TV chce do uvolňování restrikcí „hodit vidle” Hamáček :mad:
Myslím, že jde jen o přímé nákupy (proč? do toho nevidíme) a na ty potřebují nouzový stav.A ten neobhájí, když nebude ohroženo zdraví. Tak proto musí trvat na restrikcích ...

Myslím, že jde jen o přímé nákupy (proč? do toho nevidíme) a na ty potřebují nouzový stav.A ten neobhájí, když nebude ohroženo zdraví. Tak proto musí trvat na restrikcích ...
Jasně řekl, že není nyní přesvědčen o potřebě uvolňovat současná opatření v pohybu osob či otevření dalších obchodů či služeb.
A že o tom bude v pondělí určitě ve vládě dlouhá debata.

Když už jde o to, že potřebuje nouzový stav pro nákup, nebylo by jednodušší přijmout zákon, který by na dobu epidemie pozastavil platnost zákona o veřejných zakázkách pro vymezené nákupy? Nejsem právník, ale třeba by to bylo schůdnější než prodlužování „nouzového stavu”.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom