Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jj...částečně je to asi trochu nováčkovská daň......ale taky je třeba si uvědomit podstatně vyšší úroveň LPGA oproti LET. Na LET by výsledek +6 na cut většinou asi stačil....ale tady ani náhodou!.Tak po desátý jamce šla kolo za mínus 3 a cut +3 by uhrála (+2)... Spíš si myslím, že platí nováčkovskou daň
Asi od každého trochu.Tak 73 není úplně špatný výsledek. Myslíte, že je to taková ta nováčkovská nervozita, těžší podmínky oproti Evropě nebo ji chybí potřebná hráčská úroveň pro tuhle soutěž?
Tak úplně nevím co si o tom myslet. V rozhovorech říkala že si to chce užít, ale.. Nevím jak má kartu z Q school, myslím že na rok, takže jestli se chce udržet nějaký prachy vydělat musí, aby se nešla plácat zpátky na LET, který jde od devítí k pěti.. Ze skorky nelze vyčíst takový to hole to hole, takže asi nelze nic vydedukovat, jestli špatná hra z týčka, železa, nebo třeba metry, co jsem slyšel tak není nijak dlouhá.. Každopádně ji budu fandit a držet palce co to půjde, třeba to v Americe bude lepší...Tak 73 není úplně špatný výsledek. Myslíte, že je to taková ta nováčkovská nervozita, těžší podmínky oproti Evropě nebo jí chybí potřebná hráčská úroveň pro tuhle soutěž?
To je v metrech? [emoji848]Tak úplně nevím co si o tom myslet. V rozhovorech říkala že si to chce užít, ale.. Nevím jak má kartu z Q school, myslím že na rok, takže jestli se chce udržet nějaký prachy vydělat musí, aby se nešla plácat zpátky na LET, který jde od devítí k pěti.. Ze skorky nelze vyčíst takový to hole to hole, takže asi nelze nic vydedukovat, jestli špatná hra z týčka, železa, nebo třeba metry, co jsem slyšel tak není nijak dlouhá.. Každopádně ji budu fandit a držet palce co to půjde, třeba to v Americe bude lepší...
Edit: dohledal jsem statistiku. tak můžeme vymýšlet..
Zobrazit přílohu 6517
Já dlouho nevěděl, jak to její "Chci si to užít" brát - přeci jen, je to vrcholový sportovec a ten by měl hrát na výsledky a ne si hru užít (to si můžu jít já na pohodu užít hřiště, zahraju kilo a jsem spokojený, protože jsem měl relax na golfu). Pak jsem našel tenhle rozhovor, kde to vysvětluje a začlo mi to celkem dávat smyslTak úplně nevím co si o tom myslet. V rozhovorech říkala že si to chce užít, ale..
Pokud vezmu počet patů a GIR, tak to vypadá na problém se hrou okolo grýnů. K přesnosti želez do grýnů by bylo třeba i znát, z jakých vzdáleností do grýnů hrála. Tedy jestli zlobí dlouhá, střední nebo krátká železa. O problémech s krátkou hrou svědčí i údaj o sand saves.Tak úplně nevím co si o tom myslet. V rozhovorech říkala že si to chce užít, ale.. Nevím jak má kartu z Q school, myslím že na rok, takže jestli se chce udržet nějaký prachy vydělat musí, aby se nešla plácat zpátky na LET, který jde od devítí k pěti.. Ze skorky nelze vyčíst takový to hole to hole, takže asi nelze nic vydedukovat, jestli špatná hra z týčka, železa, nebo třeba metry, co jsem slyšel tak není nijak dlouhá.. Každopádně ji budu fandit a držet palce co to půjde, třeba to v Americe bude lepší...
Edit: dohledal jsem statistiku. tak můžeme vymýšlet..
Zobrazit přílohu 6517
Taky mi hláška "jedu si to užít" nesedí. Být v kůži sponzora bych asi radosti neskákal, že platím profesionálního sportovce za "užívání si". Minimálně mediálně je to nedospělé.Ono ani Fir není úplně ukázkový údaj. Nicméně chápu "nervozitu".
Prohlášení "Chci / jedu si to užít" je typická hláška českých profesionálů. Na to už taky poukazoval nějaký promotér při Pro turnaji na Berouně. Přišlo mu to jako neuvěřitelná neúcta.
Taky jsem slyšel historku jak nějakému českému Pro nabídli za týden místo na zahraničním turnaji a on se místo vděku začal vymlouvat, že nemá nahráno a není připravený, rozehraný atd. Podivné. Smutné...
Ono to má dva úhly pohledu - je to Pro a měl by být pro takovéhle příležitosti vždy připravený. Na což taky bylo poukázáno v další části oné historky. Že kluci v zahraničí jsou připraveni neustále. Nicméně pokud opravdu cítí, že by tam zabíral jen místo, pak je jeho odmítnutí správné.Taky mi hláška "jedu si to užít" nesedí. Být v kůži sponzora bych asi radosti neskákal, že platím profesionálního sportovce za "užívání si". Minimálně mediálně je to nedospělé.
Dostat často je to slyšet i u reprezentantů, jedoucích třeba na olympiádu, za peníze svazu, taky nic moc.
Pro, který odmítne účast na turnaji, protože cítí, že na to nemá výkonnost, mi přijde naprosto ok. Kdyby neodmítl, jel by si to vlastně užít/protrpět (v závislosti na povaze).
No to teda nedal........a co mě vadí, že on golfu evidentně vůbec nerozumí, ale snaží se bejt vtipnej za každou cenu. No prostě to bylo včera takový celý o ničem.....Připadalo mi, že chtěla vypadat jako velká dáma, ale ty příliš vysoké podpatky a ten dlouhatansky rozparek na sukni, jí dávaly dost zabrat. No a Kraus jí moc prostoru nedal.
Řekla bych, že včera dělal, že golfu vůbec nerozumí, už jen jak se zoufale snažil vyhnout slovu caddy , přestože evidentně ví, kdo to je. Byla jsem zklamaná, vůbec Kláru nenechal nic říci. Byl trapnej a tak ani lidi, kteří moc netuší kdo to Klára Spilková je, se nic nedozvěděli.No to teda nedal........a co mě vadí, že on golfu evidentně vůbec nerozumí, ale snaží se bejt vtipnej za každou cenu. No prostě to bylo včera takový celý o ničem.....