- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
?Po 4. kole:
1. Spilková - 11
2. -9
T46. +7
Po 4.kole má -13...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
?Po 4. kole:
1. Spilková - 11
2. -9
T46. +7
To si asi šel spát dřív než se dohrálo.Po 4. kole:
1. Spilková - 11
2. -9
T46. +7
To máš těžko. Včera Dědek předával vyznamenání a u nás to žije medvědemJestli se nepletu, tak GolfChannel koupil Dědek. Jako správnej Čech by se měl pochlapit a zařídit nějakej ten přenos ... jestli to tedy vůbec někdo natáčí a vysílá?
Super. Koukáš někde i na hru nebo jen leadeboard Symetry?Po půlce 5.kola vede o 6 a na postup má rezervu 20
Škoda těch dvou boggie na konci. Po dvanácté jamce už chvilku vedla o 7 ran.Jj tak to mám také. Konec kola zřejmě nebyl úplně pohodovy, ale stále 2 rány náskok na druhou je dobre
Jj, 4 a 4, ale měly tři dny pauzu..To se jako hraje na 8 kol? [emoji46] mně stačí 2 kola na krajské soutěži a mám dost...
Jj, nějaký rozdíl tam je.....taky jsem to někde četl.........že prvních x..?? hráček se bude moci zúčastnit libovolného turnaje LPGA, a ty zbývající tu hrací kartu budou mít omezenou (ale asi jen lehce - třeba ne všechny majory, jen náhradnice...apod.)Někde jsem četl, že bude i rozdíl v tom jakou kartu dostanou první v této kvalifikaci, oproti těm ostatním. Ale už si nevzpomenu kde jsem to četl a jestli je to vůbec pravda. Každopádně Klárka to má parádně rozjeté a jestli vydrží první až do konce, tak to bude parádní třešnička na dortu nejen v podobě peněz, ale i v zájmu médií a tím i sponzorů. Leaderboard sleduji pořád online a držím palce jak jen to jde. Ta holka si to zaslouží.