Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takové zamyšlení je naprd, pokud jsi ji přitom neviděl...Takové zamyšlení, jak by to skvěle hrající Kláře šlo, kdyby ne trénovala jak hru tak i svou fyzičku v USA?
Po Vánocích odletěla do Sarasoty, kde má americkou základnu, a trénovala na hřišti The Concession Golf Club. „Je těžké a můžu tam hrát pořád dokola, což je ideální. Hodně jsem se věnovala krátké hře. Sebevědomí mi dodává i fyzická kondice,“ pochvalovala si členka Czech Golf Teamu i globálního týmu KPMGBohouši, trénuje na Černém mostě...
Ahoj, svého osobního trenéra má na Černém mostě, kde má také hlavní základnu, nicméně je logické, že pokud hraje turnaje v USA, tak tam půjde i na "driving". Samozřejmě jsem šťasten tolik, jak jen fanoušek může být, Klárka je i perfektní holka, tak držím všechny palce... Je to jen důkaz, že když se chce, tak to jde!Po Vánocích odletěla do Sarasoty, kde má americkou základnu, a trénovala na hřišti The Concession Golf Club. „Je těžké a můžu tam hrát pořád dokola, což je ideální. Hodně jsem se věnovala krátké hře. Sebevědomí mi dodává i fyzická kondice,“ pochvalovala si členka Czech Golf Teamu i globálního týmu KPMG
Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/golf/klara-spilkova-lpga-tour-druha-sezona.A200122_105230_sport-golf_par
Po několikerém přečtení (opět novotvary jako „ne trénuje”, absence čárek - jak kdyby to překládal gůgl) jsem pochopil, co pisatel píše. Jen jsem nepochopil, proč to sem píše.Takové zamyšlení, jak by to skvěle hrající Kláře šlo, kdyby ne trénovala jak hru tak i svou fyzičku v USA?
Dříve ji trénoval Pavel Nič, ale nyní se jí věnuje Lukáš Martinec, hned po změně trenéra vyhrála turnaj v Maroku. Nicméně nedokáži posoudit, jaký vliv na tento úspěch měla změna trenéra. U hráčky této výkonnosti je to spíš o mentálním "couchingu" , než o pilování švihu, tím ovšem neříkám, že by neměla trénovat i švih a techniky.svého osobního trenéra má na Černém mostě, kde má také hlavní základnu
a kdo to je ??
“VO CO NIC”, když už všechno víš, má s sebou v USA , když tam , po většinu roku žije, svého “head” Czech kouče , nebo využívá někoho místního?Po několikerém přečtení (opět novotvary jako „ne trénuje”, absence čárek - jak kdyby to překládal gůgl) jsem pochopil, co pisatel píše. Jen jsem nepochopil, proč to sem píše.
Tak to asi víme všichni, že už druhým rokem hraje v USA, bydlí tam a trénuje. Nebo si tu snad někdo myslel, že na každý turnaj tam létá z Prahy a pak zase zpět?
Ano, pokud někdo chce opravdu v golfu uspět, tak musí i přes zimu být někde, kde se dá hrát na kvalitních površích. A pokud hraje „primárně” americkou tůru, je i logické, že tam po většinu roku žije a trénuje.
Takže „vo co gou”?
Kláru trénuje Lukáš Martinec od února 2017, trénují v Praze, občas nějaké soustředění v zahraničí, 1-2x ročně v USA.Dříve ji trénoval Pavel Nič, ale nyní se jí věnuje Lukáš Martinec, hned po změně trenéra vyhrála turnaj v Maroku. Nicméně nedokáži posoudit, jaký vliv na tento úspěch měla změna trenéra. U hráčky této výkonnosti je to spíš o mentálním "couchingu" , než o pilování švihu, tím ovšem neříkám, že by neměla trénovat i švih a techniky.
Takže Klára po dvou kolech T20 a -7Dnes sice "pouze" -1, dvakrát bogie, třikrát birdie, ale na pohodu CUT, tak jen zvesela pokračovat..
Spíš je zajímavé méně GIR. Takže i méně šancí na útok a více práce se záchranou. I proto zřejmě 2 bogie, ale i tak to vypadá na velice dobrou krátkou hru, počet patů pod 30 je vždy dobrý. Scrambling v 1.kole 100% a ve 2. kole 71,5% je velice dobré.Rapidní zkrácení driving distance.. Course managment nebo vítr..? Samozřejmě jiné hřiště.. A jinak si do výzvy může zaškrtnout turnajovou hru bez písku..
co je GIR ? děkuji RSpíš je zajímavé méně GIR. Takže i méně šancí na útok a více práce se záchranou. I proto zřejmě 2 bogie, ale i tak to vypadá na velice dobrou krátkou hru, počet patů pod 30 je vždy dobrý. Scrambling v 1.kole 100% a ve 2. kole 71,5% je velice dobré.
Takže „vydržať”
napadá mně: Gustavův Index Rozehranosti ( ale je to asi blbost, Frištenský nehrál golf )co je GIR ? děkuji R