NaBednu
Guru fóra
gratulujiTak kdo si taky na instagramu řekl o podepsanou fotku, když je rozdávala?
mě tedy podepsaný fotky míjejí ale je to vzácnost, ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
gratulujiTak kdo si taky na instagramu řekl o podepsanou fotku, když je rozdávala?
Mě taky. Nic mi to neříká. Třeba společná fotka s Tigerem, to by byla jiná [emoji6]gratuluji
mě tedy podepsaný fotky míjejí ale je to vzácnost, ne?
tak to také upřímně gratuluji!Rozdala jich podle fotek z instagramu mraky ale tak nějak se začít musí.
Jinak podpis Tigera nemám ale byl sem vloni takto blízko.
Jj.....chystám se tam v neděli na finálový den, kdoví kdy tady zase Kláru uvidíme....Aby to nezapadlo, od pátku možnost se podívat do Berouna
News - Czech Ladies Open
The Czech dream was followed by the participants and spectators of the Dutch Ladies Open 2024 on 19-21 July in the Netherlands. Jana Melichová won her second career victory at the LET and is enjoying her first triumph as a professional. Sára Kousková underlined the fantastic Czech success in the...www.czechladiesopen.cz
Je fajn, že přijede, v nějakém starším článku jsem četl (aspoň si to teda myslím), že po zastávce na dvou turnajích na ostrovech toho bude mít dost a dá si voraz (tedy Beroun vynechá).Jestli je to s cutem, tak aby v neděli vůbec hrála
Tak v golfu je možný všechno........ale je to jedna z favoritek (čímž netvrdím, že to vyhraje) a nevím co by se muselo stát, aby v této konkurenci Klára neprošla cutem.......snad jedině ta - již někým - zmiňovaná únava.....Jestli je to s cutem, tak aby v neděli vůbec hrála
Dnes odstoupila po prvním kole, důvod nevím..
Dnes odstoupila po prvním kole, důvod nevím..