Hra přerušena, Kláře zbývá poslední jamka druhého kola, skore -2, cut -1.. jestli to dá dobrovolně se dnes zleju, a ti v Hořehledech nutně taky..Užijte si to, já jdu honit lidi po hřišti..Zobrazit přílohu 4510
My nepijeme, došla voda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hra přerušena, Kláře zbývá poslední jamka druhého kola, skore -2, cut -1.. jestli to dá dobrovolně se dnes zleju, a ti v Hořehledech nutně taky..Užijte si to, já jdu honit lidi po hřišti..Zobrazit přílohu 4510
Voda není dobrá v botách, natož v žaludku..My nepijeme, došla voda!
Kde to sleduješ?Tak dneska Kláře slušně chytly saze.......za 66!!......a -8 po dvou kolech
Live obraz asi nikde.......jen jsem viděl titulek na Golf.cz....a pak jsem koukal na leaderboard:Kde to sleduješ?
Nezahrála na olympiádě nejlepší kolo právě za hnusného počasí? [emoji848]Myslím že live obraz nikde.. Ale jinak držím palce ať to vydrží.. Hlavně se nesmí udělat hnusně..
To si úplně přesně nepamatuju..,ale vzhledem k tomu že je malinko kratší proti průměru jí logicky nevyhovuje hlavně vítr... To není kritika, to je fakt, fandím jí velmi..Nezahrála na olympiádě nejlepší kolo právě za hnusného počasí? [emoji848]