Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Počítají se HiO i na akademii?
Zajimalo by me, kolikrat bych musel jit Zbraslavskou akademii, nez by mi to tam taky padlo
rekl bych, ze momentalne 13 na GrabstejneHole in one na akademii nemá moc smysl pro většinu hráčů řešit, rozdíl je třeba u @TomasV, kdy to byla jamka na 121m, než jamka, která má 30 metrů a je to v podstatě chip-in. Takže takto to vnímám já, zjednodušeně nad 100 metrů, případně na klasickém hřišti - kde taky jsou znormované některé akademie a mají třípary kratší. Btw. to by si mohl vedět ty, kde je nejkratší 3-par v ČR na "normálním hřišti" ?
jeste je v úholičkách asi 30m par 3, ale to vubec nepocitam....Hole in one na akademii nemá moc smysl pro většinu hráčů řešit, rozdíl je třeba u @TomasV, kdy to byla jamka na 121m, než jamka, která má 30 metrů a je to v podstatě chip-in. Takže takto to vnímám já, zjednodušeně nad 100 metrů, případně na klasickém hřišti - kde taky jsou znormované některé akademie a mají třípary kratší. Btw. to by si mohl vedět ty, kde je nejkratší 3-par v ČR na "normálním hřišti" ?
a co HIO z minigolfu??? tech mam asi 48U tebe ne, u začátečníka ano. Zhodnoť si to sám - jestli ty hio za to stály, samozřejmě na klasickém hřišti je to mnohem "skutečnější".
Já mám z adventure golfu, to je ještě těžšía co HIO z minigolfu??? tech mam asi 48
tam se mi ještě nezadařiloJá mám z adventure golfu, to je ještě těžší
Jestli ono to nebude tím, že ve svém jádru (niterním i tom ořechovém) ví, že to prostě nebylo tak uplně košér...koneckonců i v St.Andrews k tomu vyjádřili pochybnosti...a @requo svůj Hořehledský nezaznamenal. Máš jít příkladem náčelníku, máš půlroku zpoždění.
Já si teda pamatuju, že to bylo na dvojce, hrál nějakou wedge, a zářil potom jak v Temelíně při odpichu.
Pak vypili s @mkopcak všechny pálenky macerované v jádrech ořechů, které byly k dispozici v okolí 30 km od hřiště.
Druhý den na Dýšině byli zbytečně, byvše oba nacpaní jak sova v kabinetu.
Tvé subjektivní hodnocení je zcela ve vlivu tehdejsiho působení orechovky. Považte tu argumentaci, příkladmo :Jestli ono to nebude tím, že ve svém jádru (niterním i tom ořechovém) ví, že to prostě nebylo tak uplně košér...koneckonců i v St.Andrews k tomu vyjádřili pochybnosti...