Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Počítají se HiO i na akademii?
Zajimalo by me, kolikrat bych musel jit Zbraslavskou akademii, nez by mi to tam taky padlo![]()
rekl bych, ze momentalne 13 na GrabstejneHole in one na akademii nemá moc smysl pro většinu hráčů řešit, rozdíl je třeba u @TomasV, kdy to byla jamka na 121m, než jamka, která má 30 metrů a je to v podstatě chip-in. Takže takto to vnímám já, zjednodušeně nad 100 metrů, případně na klasickém hřišti - kde taky jsou znormované některé akademie a mají třípary kratší. Btw. to by si mohl vedět ty, kde je nejkratší 3-par v ČR na "normálním hřišti" ?
jeste je v úholičkách asi 30m par 3, ale to vubec nepocitam....Hole in one na akademii nemá moc smysl pro většinu hráčů řešit, rozdíl je třeba u @TomasV, kdy to byla jamka na 121m, než jamka, která má 30 metrů a je to v podstatě chip-in. Takže takto to vnímám já, zjednodušeně nad 100 metrů, případně na klasickém hřišti - kde taky jsou znormované některé akademie a mají třípary kratší. Btw. to by si mohl vedět ty, kde je nejkratší 3-par v ČR na "normálním hřišti" ?
a co HIO z minigolfu??? tech mam asi 48U tebe ne, u začátečníka ano.Zhodnoť si to sám - jestli ty hio za to stály, samozřejmě na klasickém hřišti je to mnohem "skutečnější".
![]()
Já mám z adventure golfu, to je ještě těžšía co HIO z minigolfu??? tech mam asi 48![]()
tam se mi ještě nezadařiloJá mám z adventure golfu, to je ještě těžší![]()
Jestli ono to nebude tím, že ve svém jádru (niterním i tom ořechovém) ví, že to prostě nebylo tak uplně košér...koneckonců i v St.Andrews k tomu vyjádřili pochybnosti...a @requo svůj Hořehledský nezaznamenal. Máš jít příkladem náčelníku, máš půlroku zpoždění.
Já si teda pamatuju, že to bylo na dvojce, hrál nějakou wedge, a zářil potom jak v Temelíně při odpichu.
Pak vypili s @mkopcak všechny pálenky macerované v jádrech ořechů, které byly k dispozici v okolí 30 km od hřiště.
Druhý den na Dýšině byli zbytečně, byvše oba nacpaní jak sova v kabinetu.
Tvé subjektivní hodnocení je zcela ve vlivu tehdejsiho působení orechovky. Považte tu argumentaci, příkladmo :Jestli ono to nebude tím, že ve svém jádru (niterním i tom ořechovém) ví, že to prostě nebylo tak uplně košér...koneckonců i v St.Andrews k tomu vyjádřili pochybnosti...
NE. Soustřeď se na to, jak ho střelit normálně, jako každej druhej - HIO třeba na dvojce v Hořehledech, což by si při tom počtu odehraných kol tam už jako tak nějak vlastně měl mít... :-DAčkoli tuším odpověď, rád bych se zeptal, zda hole-in-one platí i ve SNAG golfu?!![]()