Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HrejGolf.cz Koronavirus není důvodem k omezení golfu

konečně pozitivní zpráva 😄:up:
Myslím, že toto je lepší řešení ;)

A @bohumil.koval by mohl vymyslet, jak udělat filtr:up:
Přeci jen, je tu jeden z nezdatnějších kutilů (myšleno v dobrém).

Už jsem svůj post aktualizoval. @bohumil.koval by mohl něco vymyslet.
Já to myslím vážně - vymyslet filtr do toho šnorchlu. Problém je v tom, že obchody jsou zavřené, tak jedině e-shop

Celou zimu se těšíme na jaro, až budeme hrát, a když se konečně dočkáme, tak přijde toto....

Pro nás v Beřovicích asi teď skončí sezóna 2019, ještě že jsme stihli během ledna a února toho celkem dost odehrát ale i tak vynucená pauza nasere.

Tak si třeba letos venku ještě zahrajeme 🤔
DFE21C50-668A-41FB-AC14-F3F7B455A52D.webp

Tak si třeba letos venku ještě zahrajeme 🤔
Zobrazit přílohu 10457
Hezké :-) Nepochybuji ani na vteřinu, že si letos zahrajeme. Očekávám, že brzy opět vyrazíme na naše oblíbená hřiště s našimi holemi na zádech :-) Jen s tím zásadním rozdílem, že si budeme užívat a radovat se i z třeba 10 ran na krátkém tříparu :D

Explicitně jsou nyní usnesením vlády uzavřena všechna vnitřní i vnější sportoviště.
To tedy navíc k vyhlášené celostátní karanténě.

Explicitně jsou nyní usnesením vlády uzavřena všechna vnitřní i vnější sportoviště.
To tedy navíc k vyhlášené celostátní karanténě.
zda se mi, ze krom uzavrenych sportovist tam moc zmen neni :( chtelo by to tvrdsi omezeni
budu misto golfu chodit behat, kdyz budu sam tak je to povoleny :)

zda se mi, ze krom uzavrenych sportovist tam moc zmen neni :( chtelo by to tvrdsi omezeni
budu misto golfu chodit behat, kdyz budu sam tak je to povoleny :)
Kde to vidíš? Já všude čtu, ze je omezen volný pohyb osob. Kromě cesty do práce, na nákup a k doktorovi nesmíš nikam...

Kde to vidíš? Já všude čtu, ze je omezen volný pohyb osob. Kromě cesty do práce, na nákup a k doktorovi nesmíš nikam...
nene, vubec, muzes treba do parku, pokud budes sam nebo se clenem domacnosti a nebudes se shlukovat, nezbytne cesty za rodinou, uredni zalezitosti, banky, vcetne doprovodu pribuznych atd atd...

nene, vubec, muzes treba do parku, pokud budes sam nebo se clenem domacnosti a nebudes se shlukovat, nezbytne cesty za rodinou, uredni zalezitosti, banky, vcetne doprovodu pribuznych atd atd...
Ok, beru hůl, míček a jedu do Prahy hledat park, kde budu sám :-)

Ha, já věděl, že všechno chce svůj čas! Začíná stoupat zářná hvězda nového individuálního golfu... WreeGolf! :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom