Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžeš říkat, že si běžíš pro potraviny.nene, vubec, muzes treba do parku, pokud budes sam nebo se clenem domacnosti a nebudes se shlukovat, nezbytne cesty za rodinou, uredni zalezitosti, banky, vcetne doprovodu pribuznych atd atd...
tvůj příspěvek, Zdeňku, nominuji na nejlepší příspěvek tohoto měsíceHezké Nepochybuji ani na vteřinu, že si letos zahrajeme. Očekávám, že brzy opět vyrazíme na naše oblíbená hřiště s našimi holemi na zádech Jen s tím zásadním rozdílem, že si budeme užívat a radovat se i z třeba 10 ran na krátkém tříparu
A nebo, že utíká před CO-19️Můžeš říkat, že si běžíš pro potraviny.
To je nápad, na louku za barák s měkkými míčky! Místo jamek, krtince!tak já jsem vloni běžně v parku trénovala s těmi ultra měkkými míčky až do i7...
Děkuji nominace není až tak nutná, i když se jí nebráním podstatné je, že ti to zvedlo náladu. I kdyby jen tobě svůj účel to splnilo Tak brzy zase při společné hře v Hodkovičkách i s mojí ženoutvůj příspěvek, Zdeňku, nominuji na nejlepší příspěvek tohoto měsíce
to jsou příspěvky, co okamžitě zvednou náladu i imunitu a povzbudí u ❤
...s výjimkou: ...h) pobytu v přírodě nebo parcích,Kde to vidíš? Já všude čtu, ze je omezen volný pohyb osob. Kromě cesty do práce, na nákup a k doktorovi nesmíš nikam...
vypadaj jak vopravdovýTo je nápad, na louku za barák s měkkými míčky! Místo jamek, krtince!
mám zelený a růžový ( jak jinak)vypadaj jak vopravdový Zobrazit přílohu 10460
super odkaz díkyA jeden pravidelně aktualizovaný šikovný odkaz k celkovým počtům:
Novinky.cz: Koronavirus | aktuální počet, příznaky
Jaké jsou příznaky koronaviru? A jak se nemoc covid-19 rozšířila do celého světa? Informace o koronaviru, aktuální situace, vývoj vakcíny a přenos nemoci.special.novinky.cz
Zobrazit přílohu 10467
Těch odkazů je víc, ale tady mi to přijde jasné, rychlé, stručné.
Doporučuju a rád šířím.
Jako nezlob se na mě, ale tohle je otravný. Na poděkování máš palec nahoru, furt mi vyskakují nějaký notifikace a pak najdu příspěvek tohoto raženísuper odkaz díky
A jeden pravidelně aktualizovaný šikovný odkaz k celkovým počtům:
Novinky.cz: Koronavirus | aktuální počet, příznaky
Jaké jsou příznaky koronaviru? A jak se nemoc covid-19 rozšířila do celého světa? Informace o koronaviru, aktuální situace, vývoj vakcíny a přenos nemoci.special.novinky.cz
Zobrazit přílohu 10467
Těch odkazů je víc, ale tady mi to přijde jasné, rychlé, stručné.
Doporučuju a rád šířím.
tak vysvětlení je tadyNevím jak si toto vyložit:Zobrazit přílohu 10368