bohumil.koval
Guru fóra
Ahoj, nevím jestli to tu už bylo, jak je to s kouřením na hřišti , jamkovišti,odkládání rozkouřených a dokouřených cigaret, cigár nebo i dýmek. Chování při hře kuřák nekuřák, je nějaká opora v pravidlech, výkladech.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevím, jak ostatní jen Chimeneze normálně dávali v TV GCH jak kouří.Obecne koureni na hristi mi vadi, ale da se to prezit, pokud se kurak chova slusne, neodhazuje nedopalky na zem atd.
I profici na ET a PGA kouri behem kola, ale TV kodex je, ze se to nedava do vysilani.
U Jimeneze je to zname, ale jinak to neukazuji, jednou byl videt Clarke na nejakem turnaji a pak se za to rezie omlouvalaNevím, jak ostatní jen Chimeneze normálně dávali v TV GCH jak kouří.
Vadí mi, když mi kdokoliv čmoudí pod nos a dělá bordel...@bohumil.koval: na já kouřím i na hřišti. Obvykle si zapálím po drivu na delší jamce, nejlépe do kopce Když potřebuju cigaretu odložit, používám na vozíku držák na tužku (na tužku nikdy nefungoval). Vajgly do koše na odpališti.
@Katy: Ti vadí i jen někoho vidět, jak kouří, i když ti nečmoudí pod nos? Když nedělá bordel?
To je ok. Já mám údobí, kdy hulím jako fabrika (jako teď) a taky údobí, kdy nehulím. Takže si o sobě myslím že jsem "vychovaný" kuřák, vím co mi vadilo když jsem sám nekouřil a snažím se to nedělat...Vadí mi, když mi kdokoliv čmoudí pod nos a dělá bordel...
Přesně tak...cigareta je na golfu divná. Před lety jsem na Kuňce doprovázela jako divák flajt, v němž šel mj. Ondřej Lieser. Hulil jako Temelín a rozhodně to nevypadalo ani sportovně ani profesionálně.U nas na lorete jsou k dispozici zdarma jednorazove popelniky.
Je to takova krabicka od sirek, uvnitr alobal.
Me ty cigara ke golfu nesedi. Ale kdyz lidi nedelaji binec..
Ani pravidla, ani rozhodnutí kouření nijak neřeší. Jak tady možná už padlo (nepročítal jsem celé vlákno úplně podrobně), bývá kouření na hřištích řešeno provozním řádem.je nějaká opora v pravidlech, výkladech