Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stejný cíl, jen jsem trochu pozadu..Nově otevřená hřiště Prague Oaks (až bude kompletních 18 jamek) a Dolní Dobrouč. Na srpen mám naplánovaný golfový výlet na Moravu, kde bych chtěl odehrát chybějící hřiště Ostravice, Olomouc, Radíkov, Búřov, Holešov, Slušovice a Velké Karlovice. A důvod je jednoduchý, stát se CZ Všudehrálem.
Hořehledy (musím si tam najít těch 15 míčků, co jsem tam loni nechal )
Hořehledy si ze seznamu škrtám, letos bude stačit jedno hřiště u žida a to Čapák...Máš je na recepci v kyblíku á 20 Kč...
Hořehledy si ze seznamu škrtám, letos bude stačit jedno hřiště u žida a to Čapák...
Super. Tak to stihnu ještě předtím. Přibal mu i všechny svoje míčkožrouty.Na Čapák se taky chystám. Už od jara si tu potajmu vykrmuju rodinku ultrahrabavejch krtků. Ještě je nechám tak 14 dní hladovět a převezu je do novýho působiště. Ten slovenskej bystrozor si tyhle drevokocurky za klobouk nedá!
Nevím jak ve Varech, ale v Mariankach nasadily některé hotely "korona ceny". Teď se to vyplatíHřišť je spousta kde jsem nebyl a doufám, že je postupně obejdu všechny, ale takový prodloužený víkend K.Vary,Cihelny , Mariánské Lázně to by se mi líbilo.
Nevím jak ve Varech, ale v Mariankach nasadily některé hotely "korona ceny". Teď se to vyplatí
Byl jsem v Orea na kolonádě necelé 3 týdny zpátky. Dvoulůžkový pokoj se snídaní za 45 Eur na noc. Je to třetina normální ceny.No minimálně Morris hlásí zcela plno, takže ono to nebude tak horké...
Byl jsem v Orea na kolonádě necelé 3 týdny zpátky. Dvoulůžkový pokoj se snídaní za 45 Eur na noc. Je to třetina normální ceny.
Edit: A ta cena pořád platí a víkend na začátku srpna mají volné pokoje...