Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No kdyby slo zadavat ty PLUS teetimy pres rezervacni system, tak by to mozna nekdo delal…Nespolupracuje neni moc duvod. Jen teetime ji taky preprodava.
Ahoj, to je renonc, sleva je 50% ze standardního green fee.Kartu jsem objednal a první překvapení... Objednávám Cihelny na příští týden a paní na recepci mi řekla, že 50% sleva je pro dvojice, pro jednotlivce jen 30%. To jsem asi někde přehlédl v podmínkách? Nakonec jsem jí přemluvil, že dají 50%: Obecná otázka: 50% je garantovaná, nebo znamená až 50%?
Ja si normalne pres PC caddie rezervace na tech klubech ktery tam jsou delamZkouším, ale zatím mlčí...
Týčko má jen ČR, Teetime ČR, SK, jen mále Německo a Francie. PC Caddie vypadá na mnoho klubů v Německu, jen asi musí být golfista registrován v německém klubu. Už jsme psal dotaz na jejich podporu.
Ahoj, priznavam, ze ten nevim, jestli jsem pochopil Tvuj humor a jestli to s tim revenue managementem byla ironie nebo ne No treba tento tyden jsem byl na jednom krasnem top hristi kousek od Prahy, golfove mirne chladnejsi, ale vlastne skoro idealni pocasi = a prazdno. Me by to tedy trapilo, kdybych tam byl odpovedny za vynosy - a tim nerikam, ze Golfamore nebo jine slevy jsou pro tohle resenim. Ja obdivuju produkty (a ty, kdo je prodavaji), kdyz si umi udrzet cenu a nepodbizet se - treba v golfu by prikladem mohl byt asi Clickgear, ale proste ne kazdy produkt jde takhle cenove udrzet a to plati i pro cast hrist. Takze si myslim, ze revenue managemenet potrebuje opravdu kazde hriste - od Hodkovicek, ktere by asi byly plne, i kdyby se tam hralo na hline, pres hriste, kde je skoro prazdno porad az treba po to hriste, ktere jsem zminil, ktere je top a az na vyjimky drzi cenu, ale pak je najednou jedno odpoledne nebo k veceru nekdy uplne prazdne, coz tak nejak nechapu.A byl ses podivat na nejakem hristi v CR? Kolik z nich si myslis, ze potrebuje pouzivat revenue management?
Drobná nadsázka, která má ale základ v realitě dneška. Zjednodušeně:Ahoj, priznavam, ze ten nevim, jestli jsem pochopil Tvuj humor a jestli to s tim revenue managementem byla ironie nebo ne No treba tento tyden jsem byl na jednom krasnem top hristi kousek od Prahy, golfove mirne chladnejsi, ale vlastne skoro idealni pocasi = a prazdno. Me by to tedy trapilo, kdybych tam byl odpovedny za vynosy - a tim nerikam, ze Golfamore nebo jine slevy jsou pro tohle resenim. Ja obdivuju produkty (a ty, kdo je prodavaji), kdyz si umi udrzet cenu a nepodbizet se - treba v golfu by prikladem mohl byt asi Clickgear, ale proste ne kazdy produkt jde takhle cenove udrzet a to plati i pro cast hrist. Takze si myslim, ze revenue managemenet potrebuje opravdu kazde hriste - od Hodkovicek, ktere by asi byly plne, i kdyby se tam hralo na hline, pres hriste, kde je skoro prazdno porad az treba po to hriste, ktere jsem zminil, ktere je top a az na vyjimky drzi cenu, ale pak je najednou jedno odpoledne nebo k veceru nekdy uplne prazdne, coz tak nejak nechapu.
Vždy to bude o rozhodnutí managementu, kdo je jejich zákazník. Někdo bude hledat feečkaře, někdo se orientuje na klubovost, někdo se bude snažit o rovnováhu. Asi nelze říct, co je lepší volba, bude rozhodovat spousta faktorů. Všechny ale mají společnou jednu věc - je potřeba si to odmakat, do klína to v českém golfu samo od sebe aktuálně nespadne.Jsou asi jen dvě cesty - buď musíme lidi motivovat, jak víc / častěji hrát (ideálně třeba na víc hřištích = za víc peněz v součtu = nevím, zda k tomuhle třeba pozitivně přispěly virtuály, protože pro mě je u nich motivace raději zaplatit trošku víc celkem, ale přitom mít volnost ve výběru hřišť) a hlavně rozšířit členskou základnu - což třeba Hořehledy asi dělají super, protože prostě jediná cesta je přes děti a mládež.
Vůbec nevadilo - jednoduše proto, že mou aktuální ceníkovou nabídku včetně různých slevových pobídek považuji za dostatečnou a vcelku vyčerpávající. Kdo chce a hledá, může u mne hrát s výraznou slevou.pokud by Ti nevadilo napsat názor, proč třeba Hořehledy v Golfamore nejsou
Jo jo super kup ale pozor vsichni co si ji chcete koupit. Ctete pozorne podminky hriste. V Cechach je PLUS k nicemu a vicemene vsude jinde taky krom Svedska. A pozor nejde vzdy o slevu 50% ta je z plne ceny, vzdy. Takze mimo sezonu ta sleva muze byt treba jen 20% at pak na recepci nekoukate s pusou dokoran