bohumil.koval
Guru fóra
No a abyste pochopili proč máme hřiště poloprázdné i když jsou zde různé každotýdenní akce na start kartu do resortu za neuvěřitelné ceny, řekl bych skoro zadarmo:
A přesto kolují mezi normálními lidmi takovéhle názory , hřiště máme za městem 5minut autem nebokrásná procházka parkem.
Tady toto bylo vyslechnuto v nákupním centru:
”
Zážitek z dnešního nákupu v nejmenovaném obchodním centru v Karviné.
Prodavačka: Kde pracujete? Já: Na golfovém hřišti.
Na golfovém hřišti? Ano, v Karviné máte golfové hřiště. Jo to velké! Ano, přijďte se podívat paní. Ne, já to neumím a nikdy jsem to nehrála. No to nevadí. Ale to je stejně jenom pro milionáře! Ne, není paní..za 30 korun si půjčíte hůl a můžete si to zkusit. Ale mně to nebaví! Dyť jste říkala, že jste to ještě nezkusila. Mně to nebaví ani v televizi ”
A přesto kolují mezi normálními lidmi takovéhle názory , hřiště máme za městem 5minut autem nebokrásná procházka parkem.
Tady toto bylo vyslechnuto v nákupním centru:
”
Zážitek z dnešního nákupu v nejmenovaném obchodním centru v Karviné.
Prodavačka: Kde pracujete? Já: Na golfovém hřišti.
Na golfovém hřišti? Ano, v Karviné máte golfové hřiště. Jo to velké! Ano, přijďte se podívat paní. Ne, já to neumím a nikdy jsem to nehrála. No to nevadí. Ale to je stejně jenom pro milionáře! Ne, není paní..za 30 korun si půjčíte hůl a můžete si to zkusit. Ale mně to nebaví! Dyť jste říkala, že jste to ještě nezkusila. Mně to nebaví ani v televizi ”