Teda za mě je postupný start (a tím postupný konec ) mnohem lepší ze všech hledisek, kromě délky TV přenosu, ale nikdo nás nenutí na to koukat od první jamky prvního flightu. Dobře to shrnul mkopcak + přidal bych i potřebu course managementu podle toho, jak hraje flight před hráči - podle toho je to pak nutí riskovat nebo naopak hrát hlavou třeba na posledním petiparu až třetí do greenu (a někdy třeba i železem z odpaliště atd.) - a tuhle výhodu posledního flightu si ty hráči vybojovali ve 3.kole - pominu tradici, ale to jak je to teď má prostě svoji logiku. A to, že by se na konci mohly sejít třeba 3 flighty na třech různých greenech a všichni bojovat o vítězství je podle mě noční můra nejen diváků na místě, ale hlavně nás diváků u TV a i TV společností (ideální šance, jak ten rozhodující okamžik "live" prošvihnout (jde rozdělit obrazovka na víc menších, to už dělají občas i teď, ale to prostě není ono). Za mě je super hlavně ta taktika, kterou třeba poslední flight může přizpůsobit (kdo viděl minulý týden Siema v Thajsku, jak šel druhou na layup a přesto to dal do roughu a pak měl štěstí při třetí na green ... a nakonec vyhrál - tak to je přesně to, o čem mluvím - nejen náboj v závěru, ale hlavně taktika a nervy díky tomu, jak zahráli golfisti před ním a on to věděl, přizpůsobil taktiku a stejně to nebylo jednoduché - kdyby se šlo canonem, nejpíš by rvali všichni z fairwaye druhou na green.... už máme pár sportů, kde vypadá jeden zápas jako druhý a všichni hráči jsou skoro stejní - třeba hokej - až na výjimky samozřejmě) - to golf je úplně o něčem jiném - a je to lepší